WASP rašė:ka daryti jei abgavo forumietis,parduodamas uzvilkta motora kaip uz gera?
Last_minute_idea rašė:WASP saunuolis, kad pranesei!
Tikiuosi siam forumo dalyviui bus uzdrausta naudotis bent "Komercija" temomis, ir pasalinti visi jo skelbimai..
WASP rašė:pasiunte ant triju raidziu![]()
nesuprantu zmoniu,visai prarado sazines,jis man dabar sako gal tu pakeitei vidurius variklio...... mane zino visas ralistu pasaulis,paklauskit bet ko ar as taip galiu pasielk,o kiti mat gali,pykta iki begalybes. jis man sako as nedaviau garantiju,bet kai pirkau klausiu tai gal man to variklio net neskirti,jis sako gali ir neskirtizodziu sako tavo reikalas,parsivezu ant rytojaus atidarom grazu ...... o buvo numauta viena galva nu viskas atrode kaip ir gerai,paprasciausiai susigundziau nedidele kaina. Andrew is Rudaminos,gyvenimas visgi dar nesibaigia,susikisk tuos 800 litu kur nors i imtimia vieta,siulau giventi ne su sia diena,o jei sazine prabils,zinai kaip su manim susisiekti
normaliam forume ir normalioj saly butum ismestas is forumo pvz kaip is ebay,uz neatitikima skelbimo,reikejo taip ir rasyt parduodu pavilkta motora,gal kas butu ir taip nupirkes ir pasikeles,nu zodziu.....
jaroslavas rašė:ar yra pirkimo-pardavimo dokumentai? ar sumokėti mokesčiai? Spėju kad ne. Na tai apie ka kalbėti. "Lochas" kas pirko ir be dokumentu. O apkalbėti bet ka galima. Ir parduoti bet ka galima. Ant žodžiu. Bet jei butu dokumentai tada kitas reikalas
Last_minute_idea rašė:idomu jaroslavai, kaip pats tokioje situacijoje jaustumeisi? Netikiu, kad pirkdamas kazka is forumieciu pirkimo pardavimo sutartis pasirasineji.. Juk forumuose ir bendrauja zmones tam, kad apsisaugotu nuo panasiu situaciju.
WASP rašė:jaroslavas rašė:ar yra pirkimo-pardavimo dokumentai? ar sumokėti mokesčiai? Spėju kad ne. Na tai apie ka kalbėti. "Lochas" kas pirko ir be dokumentu. O apkalbėti bet ka galima. Ir parduoti bet ka galima. Ant žodžiu. Bet jei butu dokumentai tada kitas reikalas
prie ko cia mokesciai ir pirkimo sutartis jei pardave suda uz gera kaina?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių