Kas ka apgavo: WASP vs Andrew

Apie viską

Kas ka apgavo: WASP vs Andrew

Standartinė WASP » 01 Spa 2010, 14:40

ka daryti jei abgavo forumietis,parduodamas uzvilkta motora kaip uz gera?
WASP

Re: Pastabos ir pasiūlymai

Standartinė Andrius555 » 01 Spa 2010, 14:47

Paskelbti visiems varda,nick'a,miesta.
Subaru Impreza WRX STI MY97
Vartotojo avataras
Andrius555

Standartinė Suubaru » 01 Spa 2010, 15:06

WASP rašė:ka daryti jei abgavo forumietis,parduodamas uzvilkta motora kaip uz gera?

tai reiktu grazinti atgal
Subaru forever
Suubaru
Klubo narys

Standartinė WASP » 01 Spa 2010, 18:34

pasiunte ant triju raidziu :twisted:
nesuprantu zmoniu,visai prarado sazines,jis man dabar sako gal tu pakeitei vidurius variklio...... mane zino visas ralistu pasaulis,paklauskit bet ko ar as taip galiu pasielk,o kiti mat gali,pykta iki begalybes. jis man sako as nedaviau garantiju,bet kai pirkau klausiu tai gal man to variklio net neskirti,jis sako gali ir neskirti :twisted: zodziu sako tavo reikalas,parsivezu ant rytojaus atidarom grazu ...... o buvo numauta viena galva nu viskas atrode kaip ir gerai,paprasciausiai susigundziau nedidele kaina. Andrew is Rudaminos,gyvenimas visgi dar nesibaigia,susikisk tuos 800 litu kur nors i imtimia vieta,siulau giventi ne su sia diena,o jei sazine prabils,zinai kaip su manim susisiekti :evil: normaliam forume ir normalioj saly butum ismestas is forumo pvz kaip is ebay,uz neatitikima skelbimo,reikejo taip ir rasyt parduodu pavilkta motora,gal kas butu ir taip nupirkes ir pasikeles,nu zodziu..... :(
WASP

Standartinė Last_minute_idea » 01 Spa 2010, 19:18

WASP saunuolis, kad pranesei!

Tikiuosi siam forumo dalyviui bus uzdrausta naudotis bent "Komercija" temomis, ir pasalinti visi jo skelbimai..
3.0R
Vartotojo avataras
Last_minute_idea

Standartinė HDi » 01 Spa 2010, 19:22

Last_minute_idea rašė:WASP saunuolis, kad pranesei!

Tikiuosi siam forumo dalyviui bus uzdrausta naudotis bent "Komercija" temomis, ir pasalinti visi jo skelbimai..

Mano pasiūlymas lygiai toks pats.
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Standartinė Andrew » 01 Spa 2010, 19:47

Pradesiu nuo to kad kalbedamas su Tavimi telefonu pasakiau kad variklis nebuvo uzkurdinetas, nukalti 2 paskirstymo velenai ir as asmeniskai nuemiau vienos puses galva kad paziureti kaip atrodo viduje. Taip pat telefonu pasakiau kad garantiju jokiu tikrai neduosiu ir atiduosiu uz 800 nes man garaze tik vieta uzima. Pirkai kate maise ir pats gerai tai zinojai. Pries pirkdamas apziurejai ta varikli.
Dabar apie ta varikli: 2 cilindrai kurie matesi idealaus stovio, kaip veidrodis. Nupiltas tepalas buvo svarus ir nei vienos drozles. Karteryje irgi nesimate jokiu drozliu ar metalo…
Pats man sakei kad tavo velenas ir stumai uzvelti… (Turbut sutapimas kad nuo mano variklio alkuninis ir stumuokliai butent tie kur galva buvo nenuimta irgi uzvelti?)
Kitas tavo pasisakimas nustebino dar labiau, cituoju: “As tau neprivalau nieko grazinti, tu man atiduok bent dali pinigu” Jau nekalbu apie visokius grasinimus is Tavo puses… Laikei ta varikli keleta dienu, paberei ji o paskui nori kad grazinciau tau pinigus? Arba galvoji kad esi labai gudrus arba tiesiog ieskai lochu…
Nieko as neapgaudinejau ir apgaudineti nesiruosiu. Buvo aiskiai pasakyta Tau dar telefonu kad garantuoti nieko negaliu, perki savo nuoziura.
Jeigu kazkam atrodo kad esu apgavikas – tai yra Jusu teise taip manyti ir siulau tiems kas taip mano netureti su manimi jokiu reikalu.

PS. niekada nieko nepasiunciau ant triju raidziu ;)

WASP rašė:pasiunte ant triju raidziu :twisted:
nesuprantu zmoniu,visai prarado sazines,jis man dabar sako gal tu pakeitei vidurius variklio...... mane zino visas ralistu pasaulis,paklauskit bet ko ar as taip galiu pasielk,o kiti mat gali,pykta iki begalybes. jis man sako as nedaviau garantiju,bet kai pirkau klausiu tai gal man to variklio net neskirti,jis sako gali ir neskirti :twisted: zodziu sako tavo reikalas,parsivezu ant rytojaus atidarom grazu ...... o buvo numauta viena galva nu viskas atrode kaip ir gerai,paprasciausiai susigundziau nedidele kaina. Andrew is Rudaminos,gyvenimas visgi dar nesibaigia,susikisk tuos 800 litu kur nors i imtimia vieta,siulau giventi ne su sia diena,o jei sazine prabils,zinai kaip su manim susisiekti :evil: normaliam forume ir normalioj saly butum ismestas is forumo pvz kaip is ebay,uz neatitikima skelbimo,reikejo taip ir rasyt parduodu pavilkta motora,gal kas butu ir taip nupirkes ir pasikeles,nu zodziu..... :(
Vartotojo avataras
Andrew

Standartinė jaroslavas » 01 Spa 2010, 20:12

ar yra pirkimo-pardavimo dokumentai? ar sumokėti mokesčiai? Spėju kad ne. Na tai apie ka kalbėti. "Lochas" kas pirko ir be dokumentu. O apkalbėti bet ka galima. Ir parduoti bet ka galima. Ant žodžiu. Bet jei butu dokumentai tada kitas reikalas
http://www.foresterclub.lt & http://www.subaruklubas.com ir UAB Kortas
Pasikeitė mano telefonas - dabar 8 698 02018 ir (869169430 asmeninis)
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė WASP » 01 Spa 2010, 20:37

tavo sazines reikalas,as tu alkuniu priveltu turiu en ir is taves dar nusipirkau,kas butu buve jei buciau neisrinkes,o sudejas i masina? taigi sakiai kad gali ir neskirti? ar ir tai neigsi? o jei as iji ilindau ir tau pasakiau kad suveltas(nors 1000% kad pats zinojai,kad suveltas nes karteris buvo nuimtas) tai ar reikia taip elgtis su pirkeju ir dar forumieciu,jei tu nezinojai tai as tau aiskiai pasakiau trecioj dienoj po pirkimo,nes ta diena gryzes nuveziau pas meistra o kita vakara isarde man ji o ant ryto jau tau skambinau. ar galit dabar suvokti mano pozicija visi? nulekiau 300 kilu nupirkau varikli gera,ir dabar knisu cia prota visiem forumieciam ir visai lietuvai kad neturedamas ka veikt,as ji maciau pirma kart jokiu asmeniniu pykciu neturejau,ir atrodo kad noriu is to ne locho atimt pinigus,vyrai as turiu ka veikt ir betokiu nesamoniu,andrew kai gauni ragus ,tai ir tu koliotumeisi,tai naturalu :evil: o tai man dabar sudeti atgal viska ir vel i foruma asilo akim sakyt kad is vaziuojancios masinos ir garantiju neduodu bet gali det i subarika! ar cia normalu jum?
Paskutinį kartą redagavo WASP 01 Spa 2010, 20:41. Iš viso redaguota 1 kartą.
WASP

Standartinė WASP » 01 Spa 2010, 20:39

jaroslavas rašė:ar yra pirkimo-pardavimo dokumentai? ar sumokėti mokesčiai? Spėju kad ne. Na tai apie ka kalbėti. "Lochas" kas pirko ir be dokumentu. O apkalbėti bet ka galima. Ir parduoti bet ka galima. Ant žodžiu. Bet jei butu dokumentai tada kitas reikalas

prie ko cia mokesciai ir pirkimo sutartis jei pardave suda uz gera kaina?
WASP

Standartinė Last_minute_idea » 01 Spa 2010, 20:39

idomu jaroslavai, kaip pats tokioje situacijoje jaustumeisi? Netikiu, kad pirkdamas kazka is forumieciu pirkimo pardavimo sutartis pasirasineji.. Juk forumuose ir bendrauja zmones tam, kad apsisaugotu nuo panasiu situaciju.
3.0R
Vartotojo avataras
Last_minute_idea

Standartinė jaroslavas » 01 Spa 2010, 20:52

Last_minute_idea rašė:idomu jaroslavai, kaip pats tokioje situacijoje jaustumeisi? Netikiu, kad pirkdamas kazka is forumieciu pirkimo pardavimo sutartis pasirasineji.. Juk forumuose ir bendrauja zmones tam, kad apsisaugotu nuo panasiu situaciju.

na tai aišku kad be sutarčiu. Ir tik save kaltinsiu. O tu ka tiki šiu laiku žmoniu žodžiais? Aš jau seniai netikiu, daug meluoja, daug neivikdo, daug pažaduku.
O kuom dabar tikėti - WASP ar Andrej? Ir tas ir tas rašis savo tiesa. Gal čia savo saskaitas suveda. Aišku dauguma užstos pirkėja
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė jaroslavas » 01 Spa 2010, 20:55

WASP rašė:
jaroslavas rašė:ar yra pirkimo-pardavimo dokumentai? ar sumokėti mokesčiai? Spėju kad ne. Na tai apie ka kalbėti. "Lochas" kas pirko ir be dokumentu. O apkalbėti bet ka galima. Ir parduoti bet ka galima. Ant žodžiu. Bet jei butu dokumentai tada kitas reikalas

prie ko cia mokesciai ir pirkimo sutartis jei pardave suda uz gera kaina?

o tu įrodyk kad pirkai? ir kad tai šudas ir kad už gera kaina? Ka parašysi forūme ir tiek? jei prašai teisingumo reikia faktu ir įrodymu. Rašyti visi moka
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė Donce » 01 Spa 2010, 21:12

Chebra, raminkites šiek tiek.

Visiškai pritariu, kad reikia iškelti į viešumą pardavėją, kuris pardavė prekę nepateisinusia žadėtų lukesčių. Bet... Dabar iš abiejų pusių paaiškinimų sunku nuspręsti kas neteisus.
Ko siekiat čia rašinėdami šitoj temoj? Forumą skaito daug žmonių, susidarys nuomonę apie pardavėję (jei tai yra teisybė), padarys išvadas, bet tai nereikia tikėtis kad forumas bus jusų santykių teisėjas.
Siūlau visas sekančias diskusijas perkelti i PM arba tel., abiejų pozicija jau aiški.
Vartotojo avataras
Donce
Klubo narys / Moderatorius

Nuotraukos: 57

Standartinė Last_minute_idea » 01 Spa 2010, 21:13

Zmones tie kurie parduoda daiktus turi uz juos atsakyti YPAC bendruomeneje, forume. Kad nepasitaikytu tokiu situaciju kaip WASP atveju.

Nesuteikianciu pilnos informacijos, nekokybisku, apgavystes butu isiulytu prekiu pardavejai manau tik gadina bendruomenes (siuo atveju SUBARU KLUBAS) ivaizdi.

Todel mano nuomone turi buti imamasi tam tikru veiksmu, kad tokiu situaciju nesikartotu..
3.0R
Vartotojo avataras
Last_minute_idea

Kitas

Grįžti į Bendras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių