Kas Kaune uzsiema siuo reikalu? Gal kas turit patirties?
sako poliravimas tik parduodamai masina, po poros menesiu vel nublunka, nes neva laka pazeidzia.
MidaX rašė:tai laukiam paslapties
pas tave plasmasiniai stiklai? sveitei is abieju pusiu? ar vidinei daliai nieko nenutinka?
zajanciulis rašė:MidaX rašė:tai laukiam paslapties
pas tave plasmasiniai stiklai? sveitei is abieju pusiu? ar vidinei daliai nieko nenutinka?
Jo plastmasiniai, bet nesvarbu galima ir stiklą poliruoti, tik pastą kitokią reik naudot. Pas mane apsinešę buvo tik iš išorės, tai iš vidaus nepoliravau.
MidaX rašė:poliruojama tik is lauko puses?
pOWERS rašė:Tikrai, kokios medžiagos naudotos? Aš savąsias patryniau paprasčiausiu kėbulo poliruokliu, matomai pagerėjo bet įspūdis toks kad po kiek laiko apsiblausė. Skaičiau kad faras purškia spec laku kuris apsaugo plastiką nuo ultravioletinių spindulių poveikio. Iš Lietuvoj parduodamu lakų kažkodėl visi tonuoti, skaidraus neradau
Nitro rašė:pOWERS rašė:Tikrai, kokios medžiagos naudotos? Aš savąsias patryniau paprasčiausiu kėbulo poliruokliu, matomai pagerėjo bet įspūdis toks kad po kiek laiko apsiblausė. Skaičiau kad faras purškia spec laku kuris apsaugo plastiką nuo ultravioletinių spindulių poveikio. Iš Lietuvoj parduodamu lakų kažkodėl visi tonuoti, skaidraus neradau
Nuo kebulo poliruoklio pageret nelabai galejo. Tokis pat trumpalaikis efektas butu tiesiog istrynus visa pavirsiu silikonu.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių