Diego rašė:Man 2009 pavasarį dvi žiemines Vilniuj prie namų subadė.
SU*ISTAS VILNIUS 
Vilniuje, prie namų, prie daugiabučio K. Borutos gatvėje taipogi visas 4-ias padangas supjaustė. Veiksmas vyko tokia seka: Spalio 17 d. prapjovė vieną padangą mano legacy ir taip pat kaimynės automobiliui, kuris stovėjo šalia mano. Kaimynė automobilį patraukė, nes reikėjo važiuot remontuot rato (ten ir paaiškėjo, kad supjaustytas). Aš tik pakeičiau į atsarginį ratą (galvojau siaip praduriau kur), bet laiko remontui ir tikrinimui nebuvo. Išvykom atostogauti, gryžtam lapkričio 4 d. Visos likusios padangos supjaustytos, išskyrus atsarginį ratą. Matyt ligoniui pyktis sukilo, kad reakcijos nebuvo po pirmo įspėjimo. Automobilis buvo priparkuotas labai tvarkingai bendroje aišktelėje. Policijai pranešta, iškelta baudžiamoji byla už turto sugadinimą. Kaip policija dirba patys žinote. Gaudysim ligonį savais būdais, imontuota profesionalia vaizdo stebėjimo kamera. Kai parašiau atvirą laiška visiems kaimynams, atsiliepė ir daugiau kaimynų, nukentėjusių praeitais metais butent prie tos pačios laiptinės. Irgi neaišku už ką - nei užstatyta, nei ką. Na, bet čia tik Lietuvoj tokie dalykai ir gali vykti.