uzgesta vaziuojant

Re: uzgesta vaziuojant

Standartinė Ramas555 » 19 Sau 2012, 22:23

JDM STI Type-r
Forester 2L S-turbo
Dnepr MT10
Vartotojo avataras
Ramas555
Klubo narys

Nuotraukos: 2

Standartinė uncap » 20 Sau 2012, 22:05

uncap rašė:
RSe rašė::lol: :lol:

Zmogau, paklausyk mano patarimo jei suprasi, pamirshk visokias ten kuro pompas, srauto matuokles ar skriejikus. Kuo toliau klausysi patarimu, tuo daugiau laiko sugaisi gyvenimo ir dar detaliu prisipirksi nereikalingu. Palisk po vairu ir susirask dvi juodas po viena laida fiskes. Sujunk, ijunk degima ir paskaiciuok kiek kartu sumirkses skydelyje check engine lempute.

:) Nu ble ryt imsiuos matematikos :)

Na tai pagal skaiciavima osm parejo ;) norvegijoje osm kaina 700 lt :DDDD panaudota, nauja isvis neisivaizduoju ;)
Vartotojo avataras
uncap

Nuotraukos: 0

Standartinė uncap » 20 Sau 2012, 22:06

gal kas parduoda oro srauto matuokle, impreza 2.0 1998m ?
Vartotojo avataras
uncap

Standartinė kikimoro » 21 Sau 2012, 00:02

jei tikrai tas daigktas, manau rasi pigiau cia, tik nepatingek nurasyk detales koda i cia arba padaryk foto, kur jis matytus (ir detale matytus)
nes pas subaru daug tarpusavy tinkanciu daliu, tai kodai labai paded

p.s. odek i perku skilti skelbima
searching........searching.......searching.........
Vartotojo avataras
kikimoro
Valdybos narys / Moderatorius

Standartinė uncap » 02 Vas 2012, 18:07

Tai va pasidariau diagnostika, lempute ismirksejo man 23 , tai osm parejus, pasikeiciau as osm bet problema neissisprende, nors ir klaidas istryniau.. dabar vaziuojant dingsta vel gazas, kartasi jei speji staigiai sureguot ir uzgazuoji viskas susitvarko ir neuzgesta, bet jei nespeji uzgazuot tai tenka sustot ir uzvedinet is naujo, pirma karta ji uzsiveda ir uzgesta antra kart biski padirba ir uzgesta o is trecio karto kaip nieko nebuve, sedi ir vaziuoji kaip ponas.. ir as pastebejau kad tai kartojasi pastoviai, kai masina buna jau pilnai susilusi po kokiu 5 minuciu ivyksta toks reiskinys.. ka daryt ?
Gal holo davikli pasikeist, apie ji tik girdejes esu niekad nelingau ir net nzn kur jis randasi, tiesiok pusbroliui kazkada senai buvo tokia problemea tai jis pasikeite holo davikli ir viskas susitvarke..
Vartotojo avataras
uncap

Standartinė Levux » 02 Vas 2012, 21:06

Laidų pynę (einančią nuo osm) judinant simptomai nesikartoja? Esi garantuotas, kad kita matuoklė visiškai veikianti?
Levux

Standartinė uncap » 02 Vas 2012, 21:18

Levux rašė:Laidų pynę (einančią nuo osm) judinant simptomai nesikartoja? Esi garantuotas, kad kita matuoklė visiškai veikianti?

buvo ir man kiles toks itarimas, tai viena kart kai dege checkas as judinau laidus tuos ir pradingo simptomas tam kartui, bet kad judinant laidus jis atsirastu tai nepavyko man to padaryti..o ar osm veikia tai net neisivaizduoju, kaip ja patikrint ?
Vartotojo avataras
uncap

Standartinė kikimoro » 02 Vas 2012, 21:51

paprasciausias budas is kazko pasiskolint ir pasikeist, pabandyt pavaziuot
searching........searching.......searching.........
Vartotojo avataras
kikimoro
Valdybos narys / Moderatorius

Standartinė Tomas_as » 02 Vas 2012, 22:28

Jei mete oro srauto matuokles klaida ir ja pakeitus nebemeta, bet isliko trukciojimas dar galima patikrint oro isiurbimo trakto sandaruma. Veliau zvakes.
Jei ta pacia klaida pakeitus matuokle vis dar meta, gal but isidejai tokia pat parejusia.
Vartotojo avataras
Tomas_as

Standartinė uncap » 03 Vas 2012, 09:44

Tomas_as rašė:Jei mete oro srauto matuokles klaida ir ja pakeitus nebemeta, bet isliko trukciojimas dar galima patikrint oro isiurbimo trakto sandaruma. Veliau zvakes.
Jei ta pacia klaida pakeitus matuokle vis dar meta, gal but isidejai tokia pat parejusia.

trukciojimo jokio nera ,traktas sandarus- tikrinau.. man dingsta gazas vaziuojant ir krentant apsukom as bandau spaudyti gaza , bet i pedalo paspaudima nereguoja, jei reguoja tai su pravalais tokiais, kartaois pavyksta normaliai pergazuoti ir nespeja uzgesti masina..
Vartotojo avataras
uncap

Standartinė uncap » 03 Vas 2012, 09:45

kikimoro rašė:paprasciausias budas is kazko pasiskolint ir pasikeist, pabandyt pavaziuot

as Norvegijoje :) nera cia speju nieko is subaru klubo kas su impreza vazineja :DDD
Vartotojo avataras
uncap

Standartinė uncap » 05 Vas 2012, 16:24

Gal atsirastu geru zmoniu ir noretu kas pabandyti su mano osm pavazinet viena diena ? vasario 10 diena parskrendu i lt , tai parsitemciau ir osm.. ??
Vartotojo avataras
uncap

Ankstesnis

Grįžti į Impreza

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių