Sveiki,
Noresiu prisiregistruoti 05m Subaru autback is USA.
Kiek suprantu dydziausia problema priekines faros.
O kaiptycia jos ant mano masinos sveikos :)
Gal kas turi kokiu minciu ta tema ?
Aciu
LUX rašė:
Aciu,
Pries tai turetai masinai taip ir padariau.
Bet jos faros buvo isdauzytos.
O dabar kazkaip gaila $
Gal ten raidites uztenka su markeriu :) uzrasyti ?
Paulius rašė:
Europines faras naujas gali gauti tiek Bruno, tiek Raimis is Kauno, tiek GroundZero. Fyshkes arba pats, arba kompetetingai sukeisti gali Arunas prie Raimio is Kauno arba Ugrimina Vilniuje. Uz kitus servisus neatsakau :)
wzikas rašė:
a kur kaune graviruoja jei kas zino?
Alius rašė:
Pas mane tai galinems reikia graviruoti nes prisikabino. Bandysiu kitais kanalais :)
Tomas_as rašė:Alius rašė:
Pas mane tai galinems reikia graviruoti nes prisikabino. Bandysiu kitais kanalais :)
Del ko galejo PRISIKABINTI prie galiniu ??? Jei nera priesrukines gale tai graviravimas nmepades :))
Alius rašė:Tomas_as rašė:Alius rašė:
Del ko galejo PRISIKABINTI prie galiniu ??? Jei nera priesrukines gale tai graviravimas nmepades :))
Prie to, kad E raides nera :D iskarto pribego prie galo ir sako nera E raides :D
Tomas_as rašė:Alius rašė:Tomas_as rašė:Alius rašė:
Prie to, kad E raides nera :D iskarto pribego prie galo ir sako nera E raides :D
Nesamone. durnina tave. Pas tave USA masinoj daug kur NERA E raides :)))))
Grįžti į Klausimai / Patarimai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių