Erikas rašė:Ramunai, o koks magas pas tave? Gal nuo to reiktu pradeti, bet tie visi zaidimai kainuoja daug. Mano patarimas nusipirkti maga su usb ar aux tuo paciu ir nekvarshinti sau galvos.
Kasetinis variantas buna ivairus nuo 0.99 svaro iki kiek rasi. Apie saprata kokybe galima pamirshti, nors buna ivairiu magnetolu ir ivairiu perejimu.
Bruno rašė:Erikas rašė:Ramunai, o koks magas pas tave? Gal nuo to reiktu pradeti, bet tie visi zaidimai kainuoja daug. Mano patarimas nusipirkti maga su usb ar aux tuo paciu ir nekvarshinti sau galvos.
Kasetinis variantas buna ivairus nuo 0.99 svaro iki kiek rasi. Apie saprata kokybe galima pamirshti, nors buna ivairiu magnetolu ir ivairiu perejimu.
Magas pas mane paprastas standartinis JDM subarinis. Ne visus CD groja, šokinėja kai kurie. Kartais norisi kažko paklausyt iš šono. Deja, iš esmės man jis yra visai tinkamas. Pirkti kažką kito visai nėra noro.

Bruno rašė:Na pas mane ir taip yra jau dažnių keitiklis į europines bangas. Jei dar užmaužiau papildomą dėžutę, turbūt būtų bėda.
EDIT. Pas mane yra Impreza, magas atrodo visai kitaip aišku. Yra bent 10m senesnis reikalas. Taigi, takelius atsekt ne taip paprasta..
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių