Telefono pajungimas prie mago

Viskas kas susiję su audio projektais

Telefono pajungimas prie mago

Standartinė Bruno » 12 Lap 2010, 12:46

Turiu telefoną kuriame yra paparstas 3.5mm audio išėjimas. Norisi tą reikalą pajungti prie auto mago. Pamenu, kažkada būdavo tokie perėjimai, kur viename gale tipo kasetė, kuri kišasi į kasetės skylę, o kitame bet koks kištukas. Ar su tuo išvis verta prasidėt? Gal kokybės nebus jokios? Gal geriau kažkokį AUX'ą pasidaryt, tarkim LM bangose prilituot kažkokį lizdelį ir išvest į saloną? Gal kas kokį nedurną radiotechniką pažįstat Kaune?
Ramūnas "Bruno" . agento 345 traktorinis palikimas . 652 12O 52
Vartotojo avataras
Bruno
Klubo narys

Re: Telefono pajungimas prie mago

Standartinė Erikas » 12 Lap 2010, 13:19

Ramunai, o koks magas pas tave? Gal nuo to reiktu pradeti, bet tie visi zaidimai kainuoja daug. Mano patarimas nusipirkti maga su usb ar aux tuo paciu ir nekvarshinti sau galvos.

Kasetinis variantas buna ivairus nuo 0.99 svaro iki kiek rasi. Apie saprata kokybe galima pamirshti, nors buna ivairiu magnetolu ir ivairiu perejimu.
Daily: Subaru Impreza WRX MY02
Low&slow: BMW 328ti E36/5
Vartotojo avataras
Erikas

Standartinė Bruno » 12 Lap 2010, 13:36

Erikas rašė:Ramunai, o koks magas pas tave? Gal nuo to reiktu pradeti, bet tie visi zaidimai kainuoja daug. Mano patarimas nusipirkti maga su usb ar aux tuo paciu ir nekvarshinti sau galvos.

Kasetinis variantas buna ivairus nuo 0.99 svaro iki kiek rasi. Apie saprata kokybe galima pamirshti, nors buna ivairiu magnetolu ir ivairiu perejimu.

Magas pas mane paprastas standartinis JDM subarinis. Ne visus CD groja, šokinėja kai kurie. Kartais norisi kažko paklausyt iš šono. Deja, iš esmės man jis yra visai tinkamas. Pirkti kažką kito visai nėra noro.
Vartotojo avataras
Bruno
Klubo narys

Standartinė Erikas » 12 Lap 2010, 13:44

Bruno rašė:
Erikas rašė:Ramunai, o koks magas pas tave? Gal nuo to reiktu pradeti, bet tie visi zaidimai kainuoja daug. Mano patarimas nusipirkti maga su usb ar aux tuo paciu ir nekvarshinti sau galvos.

Magas pas mane paprastas standartinis JDM subarinis. Ne visus CD groja, šokinėja kai kurie. Kartais norisi kažko paklausyt iš šono. Deja, iš esmės man jis yra visai tinkamas. Pirkti kažką kito visai nėra noro.

siulyciaau paziureti sita gida:
http://subaruklubas.com/forum/post173553.html?hilit=aux#p173553

nusipirkti galima ir toki is jebay
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUBARU-IMPREZA-1993-2008-RADIO-RCA-AUX-INPUT-ADAPTER-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4cf1026d62QQitemZ330460982626QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

Ir galiasiai apie tai buvo sneketa, jei tavo magas + - toks pats kaip legacy paskaityk cia:
http://subaruklubas.com/forum/aux-legacy-2008-t8190.html
Daily: Subaru Impreza WRX MY02
Low&slow: BMW 328ti E36/5
Vartotojo avataras
Erikas

Standartinė Bruno » 12 Lap 2010, 14:31

Na pas mane ir taip yra jau dažnių keitiklis į europines bangas. Jei dar užmaužiau papildomą dėžutę, turbūt būtų bėda :).

EDIT. Pas mane yra Impreza, magas atrodo visai kitaip aišku. Yra bent 10m senesnis reikalas. Taigi, takelius atsekt ne taip paprasta..
Vartotojo avataras
Bruno
Klubo narys

Standartinė HDi » 21 Lap 2010, 16:59

Bruno rašė:Na pas mane ir taip yra jau dažnių keitiklis į europines bangas. Jei dar užmaužiau papildomą dėžutę, turbūt būtų bėda :).

EDIT. Pas mane yra Impreza, magas atrodo visai kitaip aišku. Yra bent 10m senesnis reikalas. Taigi, takelius atsekt ne taip paprasta..

Pradžioj reik žiūrėt kokios mikrūškės tam mage, o tada bus matyt ar galima ką nors burt ar ne.
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Standartinė Cvekas_GT » 21 Lap 2010, 17:14

ta vadinama kasetė, kuri kišasi į magą ir iš kurios išeina 3,5mm kištukas kainuoja 10 lt :)
Fanas.
Ex Subaru impreza 2,2 with flipper on her ass (wanna be 22b)
Now- Impreza WRX JDM
Vartotojo avataras
Cvekas_GT

Nuotraukos: 0

Grįžti į Audio

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių