Pirma ištraukiau tuoj pat, antra irgi, o pati prasčiausia varianta - va čia ir prasidėjo. Jis stovėjo taip blogai, kad negaliu... i prieki be šansu, ikalnė, pats neužvažiavau. Atgal vėl ikalnė, i šonus sniego per daug. Kol sukinėjausi - pats sedau, trys kart. Teko Karru atvaryti iki manes ir traukti, ir taip vienas kita po 3 kart
Kas įdomu, prieš ta užklimpima Karrru pravažiavo ta duobe, ir užkilo net i viršu
Dar vienas svarbus trukdis - iki tuos duobės buvo didelės duobės, dėl to mes isibegėti negalėjome. tada nuspresta kad man reikia išvažiuoti iš duobės ir privažiuoti galu, bandysime trukti Legacy vos ne 180 kampu. bet aš atgal važiuodamas per tas duobes negalėjau vairuoti per vėžes, sumesdavo ir viskas, arba diagonalinis, ir basta. Galu gale aš sedau ant dugno. Karru bandydamas pagelbėti irgi sedo. Tada privažiavo gelbėti Speedy WRX (jis i duobė nevažiavo, buvo atsarginiu variantu). Prikabinome, traukiame, trys kartus, net ne pajudėjo maniškis. . Viskas. Pradėjome skambinti Džiperiams. Azartui, dar kažkam. Ir butent Azart informacija kad yra Mynduagas, ir jis šian laimingas, nes tiningavo savo OBK pas Jona, išgelbėjo mus.
nežinau ka pagalvojo Myndaugas, pamatęs ši vaizdeli. tai buvo super išbandimas jo OBK, Jono darbu ir pačio igudžiu. Dėkui Myndaugai už pagalba, dėkui kad turi toki aparata. Ko nepadarė Speedy WRX, ta lengvai padarė Myndaugas. tada Karru. ir liko tas - pasmerktasis. Nuspręsta , bendru susitarimu, kad per išvažinėtos vėžes atbulon nusileis iki jo. Ir bac per tas didelės duobės Myndaugas pakibo per diagonalini. Ir nejuda. rankom nepadėjo. na va - mintys prastos pas mus - jie jis keltas pats nevažiuoja, tai ištraukti be šansu. Na aš ištraukiau i i viršu. Ir paėmiau vadovavima i savo rankas. Myndaugas apvažiavo per kita pusė, šalia miško buvo matyt žemė. Tada legacy traukėm su 3 virvėm lygiagrečiai, bet OBK preky. tai įsibėgėjant ir vėl atgal, padėdavome rankom, žmonės griūdavo (dinaminė virvė kai pradeda veikti, tai tas legacy skisdavo). Ir tik smugiais tempėm i viršu. dėka OBK padangų pilno protektoriaus ir ratu didelės eigos, mes judėjome i prėky
Patirtis gera. Sniego danga keičiasi per keleta valandu. Važiavaimas per nevažinėta vieta - blogiau negu per pirminės vežes. Reikia turėti tinkama virvė (va mano super). gervė padėtu greičiau. Kastuvai reikalingi. jei auto pradeda strigti sniege - geriau sustoti ir atgal. jei įsibėgėsi stipriai - sėsi ant dugno.
Tiesa aš galvojau kas pas Mindauga kas nors luž, nes varė per tokios duobės, bet atlaikė. Made from Premus
Bus video