O gaila...
Antraste pakeiskit! daugiau zmoniu pamatys, kad nieko nebus...
Cvekas_GT rašė:pastebėjimas iš mano pusės-visi renginiai organizuojami per greit. T.y pskelbiamas renginys, kuris vos už kelių savaičių būna, tada daugiausia žmonės būna susiplanavę, todėl ir vangiai registracija vyksta. Čia mano nuomonė.. Manau reiktų pradėt renginius organizuot žymiai ankščiau (bent pabandyt), tada jau žmonės planuotų kad tada ir tada jau lėks su subaristais kur nors palakstyt, susiderins ir t.t.[/b]
Cvekas_GT rašė: Aišku man skauda širdį ir dėl tos kačerginės, ilgai prikaišiosiu kad ten nieko irgi nesigavo, bet yra kaip yra. ]
andrius_wrx rašė:Cvekas_GT rašė: Aišku man skauda širdį ir dėl tos kačerginės, ilgai prikaišiosiu kad ten nieko irgi nesigavo, bet yra kaip yra. ]
ko tu pergyveni del tos kacergines? esi kaunietis, sedi bet kuria diena i masina ir ramia galva suki ratus kacergoj.
Cvekas_GT rašė:andrius_wrx rašė:Cvekas_GT rašė: Aišku man skauda širdį ir dėl tos kačerginės, ilgai prikaišiosiu kad ten nieko irgi nesigavo, bet yra kaip yra. ]
ko tu pergyveni del tos kacergines? esi kaunietis, sedi bet kuria diena i masina ir ramia galva suki ratus kacergoj.
na tai taip, bet vienas lauke ne karys kaip sakant
Nitro rašė:visi burnoja ant organizatoriu ir net neususimasto, kad failo priezastis - ziaurus neaktyvumas. Persisotinot renginiu?
Dalius114 rašė:Priezastis zino tik ,.......
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių