Erikas rašė:pas mane 50 000 jau po miesta smagaus vazinejimo atlaike, keiciau pas RSe, dalys pirkau ir bruno. Jokiu bedu nera. Nedek shudo ir laikys. O meistrelius tokius kurie erezijas skleidzia reikia klausyti maziausiai. Ziuriu per daug tu subaru meistru priviso, o pasidometi technika pamirso.
Aš esmė ir nededu šūdo, bet kaip žinoti, kad tikrai geras prekes pasiūlis? visi sako orginalas orginalas, ir šūda orginalas būna...

Keisti žadėjau su viskuo, guoliais ir pan
O tarpinių reikia tų kur aplink žvakes, nes man pribėga tepalo i žvakiu lizdus:) gal tepalai pilnai sintetika per skysta?
Šiaip dujas tiesiogines isimeciau tai dabar patenkintas lakstau, bet reikia va tas smulkmenas iki pilnos laimes susitvarkyti, o sankaba dar manau laikys
Tiesa kai ilgiau pastovi kartais padavus gazo nelabai sudirba vienas cilindras, galvojau zvakiu laidai, ogi paskui pamaciau vienas purkstuko laidas kibirksčiuoja i korpusa ir tuo metu nedirba, kai apsyla viskas okei

ir nesuprantu kodel taip vyksta, niekur izoliacija nepazeista svarbiausiai
Subaru forester 1999m 2l & toyota corolla 1992m 1.3i (Uzlinkes variklis, truko stumoklis, ir galva)