Sildomu sedyniu instaliacija ir pajungimas :)

Bendri techniniai klausimai

Re: Sildomu sedyniu instaliacija ir pajungimas :)

Standartinė HDi » 30 Gru 2011, 11:37

Aš tai siūlyčiau jungt, kaip Cvekas sakė, kaip ir stiprintuvai jungiami, atsivedi laidą tiesiai nuo akumo per saugiklį beveik iškart už akumo, statai rėlę, o rėlei valdymą atsivedi kad ir nuo spynelės per jungiklį (kuris įjungs šildymą). Bus saugiau :) Nes neįsivaizduoju kokios ten srovės vaikšto šildymui, bet spėju nemažos, gali pasimatuot.

Nes pvz prikurkės laidai imprezoj man jau nuo ~120W pradėjo svylt :D Sėdynių šildymas neabejotinai daugiau suvalgo. Tik įdomu aišku nuo ko pajungei.
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Standartinė marciusmk » 31 Gru 2011, 17:18

Viskas tvarkoj laidai nesyla, as pajungiau nuo tos pacios reles kaip eina originale kiek supratau... nes sedyniu sildymui atskiros gayklines reles nebuvo bent mano masinos metuose...
Vartotojo avataras
marciusmk

Standartinė marciusmk » 31 Gru 2011, 17:20

MarBar rašė:Tai gal bent per jungikli pasijunge :D

?
Vartotojo avataras
marciusmk

Standartinė MarBar » 01 Sau 2012, 16:50

Ko nesupranti? Taves aiskiai zmones klausia kaip pajungei, o tu suki kazkaip neaiskiai. Susidaro ispudis, kad uzsivedus masina nuolat sedynes syla, ka vasara darysi? :D Tai ir klausimas kaip tas sedynes valdai, jungikli dejai, kuri valdo rele, o per rele eina didesne srove i sildymo siulus, ar dejai paprasta tumbleri kuris atlaiko tokia srove? Ir pasistenk aiskiai isdestyt, nes dabar tai kosmosas :)
GT
Vartotojo avataras
MarBar

Standartinė marciusmk » 01 Sau 2012, 19:48

MarBar rašė:Ko nesupranti? Taves aiskiai zmones klausia kaip pajungei, o tu suki kazkaip neaiskiai. Susidaro ispudis, kad uzsivedus masina nuolat sedynes syla, ka vasara darysi? :D Tai ir klausimas kaip tas sedynes valdai, jungikli dejai, kuri valdo rele, o per rele eina didesne srove i sildymo siulus, ar dejai paprasta tumbleri kuris atlaiko tokia srove? Ir pasistenk aiskiai isdestyt, nes dabar tai kosmosas :)

Sorriukas :lol: Sedynes ir jungikliai orginalus tik "pravodke" paciam teko darytis. Syla tik tada kai ijungi jungikli ir degima kaip ir priklauso... O reles atskiros nestaciau nes pasak manual'o wiring diagramu pajungiau nuo ten kur priklauso orginaliam maitinimui iseiti, tik mano atveju gamykloje jis kazkodel neisejo.. :)
Vartotojo avataras
marciusmk

Ankstesnis

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių