xennon rašė:
JMA neseniai klausiau- 800 Lt :DDD
Aisku darbo yra, nesigincysiu, bet tikrai ne toks kosmosas...
pries metus man jie uz 570 pakeite (i sia kaina iejo ir filtru, tepalu keitimas).
siaip skaitau ~500 yra normali kaina.
xennon rašė:
JMA neseniai klausiau- 800 Lt :DDD
Aisku darbo yra, nesigincysiu, bet tikrai ne toks kosmosas...
Tomas_as rašė:polly rašė:
servisas ,,Deacar", paneriu g. 34 Vilnius labai gerai ir greit dirba bei kaina gera. Keiciau sankaba liux padare ir kaina padori.
ir uz kiek pakeite sankaba?
balanemate rašė:
AR turejot kas nors reikalu su UAB "Prometecus"? Jie JMA garantinius auto remontuoja ir yra visai salia.
stum rašė:
Akmenukas i LIRO (kuri cia forume reklamuojasi) puse:
galines stabdziu kaladeles - stabdant cypia iki negaliu, nors perkant klausiau ar to nebus. Buvau patikintas, kad "na ka tu..."
priekiniai stabdziu diskai - jau mieste stabdant vibruoja, o kai teko nuo 150 iki 90 ekstrimaliai greiti numesti, tai galvojau, kad varztai is subariko islakstys. Ir nereikia pasakoti, kad perkaitinau pritrindamas. tiesiog prekiauja fufliais.
Isitikinau, kad pigu, kokybiska ir Made in Japan - nesuderinami dalykai ir kvepia elementaria apgaule.
Wachturm rašė:
Kaune, Raudondvario plente, be kita ko klubo draugai "Subaru dalys", labai rimti vyrai dirba ir kalba žmonių kalba, tikrai galiu drąsiai rekomenduoti
Redas rašė:
vel klausimas kur kaune perkant masina patikrint? penktadieni busiu bet negaliu tikrint subaru dalyse ( is ju perku) patarkit ka nors.
Redas rašė:
turbina, kompresija, pakaba net nezinau ka galima tikrinti... mano zinios automobiliuose labai ribotos. o kam geometrija tikrint? jei avarijos nebuta tai gal nebutina? jei butina sakyk nes tikrai neraukiu
Grįžti į Klausimai / Patarimai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių