mildaster » 19 Gru 2007, 13:08
sveiki. aš pati neturiu subariko, turiu nenormalią honda civic tdi universalą, bet važiavau keletą kartų į tokį neva Subaru servisiuką. manau, kad tas pats, apie kurį kalbėjo žmonės, kur Gytis dirba. (Naugarduko 97, uab Kimas, net vizitinę turiu jų su SUBARU logo). su pačiu Gyčiu reikalų turėt gal neteko, nepamenu, koks to su akinukais vaikino, kuris aptarnavo, vardas.
buvo problemų su nei iš šio nei iš to krintančiom apsukom pašilus varikliui. nuvažiavau, aptarnavimas tikrai smagus: pasakiau problemą, tas vaikinukas įsėdo, pavažiavo porą kvartalų su mano cvieku. tuo tarpu aš spėliojau, kas čia gali būti. pati nieko nesuprantu, garsiai mąstau, gal kuro filtras koks užsinešęs. tas išlipo pavažiavęs, sako, kuro filtrą pakeist reikia. gerai, keičiam kuro filtrą. mašinos elgesys nepasikeitė, bet po kiek laiko pradėjo zyzti gazas. vėl važiuoju ten, vėl spėlioju garsiai, gal gazo dirželį reikia pakeisti? atsakymas: gazo dirželį reikia pakeisti. pakeitė. nepadėjo.
galų gale nuvažiavau į dyzelservisą, kur išaiškino mano cvieko problemas. visai ne ten jos buvo. nesakau, kad blogai kažką tam Naugarduko gatvės servise padarė: dirželius ir filtrus šiaip ar taip periodiškai reikia keisti (o įprasta kompiuterinė diagnostika traktoriuko problemas toli gražu ne visas parodo - reikia specialios). tiesiog truputį pikta, kad patys nelabai pažiūrėjo, o nieko nenusimanančio žmogaus spėliones atkartojo :(