Rekomenduok auto servisą!

Bendri techniniai klausimai

RE: Rekomenduok auto servisą!

Standartinė Chulio » 15 Geg 2007, 08:05

Nenoriu daryt reklamos, bet neseniai keiciau galini guoli ACUROJ, (Vln siaures miestely) matesi, kad meistras zino ka daro. Vardo nzn, bet dirba prie padjomniko kur arciausiai vartu, toks ilgas, liesas, pailga galva.......
Neapsirikit, ten teko turet reikalu su dar vienu. Jo keltuvas pirmas (bent jau tada buvo) nuo priimamojo duru. Irgi aukstas, bet ne toks liesas, o shudarankis paskutinis...... gaila masinos buvo kai jis keite granatos apsauga..........
Vartotojo avataras
Chulio
Moderatorius

Standartinė ROBERTAS » 25 Geg 2007, 15:19

pas Geda galima remontuotis
ROBERTAS

Standartinė witch555 » 30 Geg 2007, 22:32

Jau nebe pirma karta tvarkausi masiniuka "Ugriminoj", pas Geda. Esu labai patenkinta. Visada pats patikrins, pries grazindamas auto. Gedui 10 balu :)
Norai būtini tam, kad gyvenimas nesustotų....
(S. Džonsonas)
Vartotojo avataras
witch555
Valdybos narys / Moderatorius

Nuotraukos: 12

Standartinė strelcius » 30 Geg 2007, 22:36

boxer555 rašė:
Pries beveik du metus savo buvusiam Subaru Leonui keiciau sankaba ir antrinio veleno guoli Kemi (dabar a1 berods vadinasi) servise Kaune. Siaip viska turbut gerai padare, sankabos pedalas minkstesnis pasidare, bet pasiemes auto ir sedau vaziuoti, kazkoks neaiskus itarimas man kilo - sustojes issitraukiau pavaru dezes tepalo matuokle ir radau ja sausa. Griztu atgal, klausiu, ar tepalo i deze ipylet. Sako - ipylem. Nu einam matuot, matuokle sausa. Pradejo eiskot mano tepalo, neranda niekur, paskui atnese kazkoki kibira su juodu tepalu. sakau, sito tai nepilsim, neskit nauja. Supyle nauja, paskui pradejo aiskint, girdi, vienas arde, kitas rinko ir t.t. Taigi...

apie A1 shudarankius turiu nuomone susidares siokia tokia...
per jaunas mirti, per senas dirbti... pats tas medzioti!
strelcius

Standartinė Mastermarka » 05 Bir 2007, 11:20

Del ACUROS tai turiu savo nuomone. pakeite man granata, pavazinejau du menesius ir vel trasketi pradejo. Nuvaziavau, tai sako apsauga buvo blogai uzdeta, tai purvo prisinese, nauja nekeisim nes garantija tik menuo. ok. pasikeiciau vel. praejo du menesiai ir vel traska. tai kaupiuosi informacija apie vartotoju teises ir vaziuosiu nervus gadintis. gal kas tiksliai zinot kokiam laikui ar kilometrazui turi buti teikiama garantija pagal istatymus, o ne kaip servisas sugalvoja? pagelbekit
Mastermarka

Standartinė strelcius » 09 Lie 2007, 17:43

parekomenduokit koki servisiuka kur gali tepala automatui pakeist. veiksmas Kaune..
strelcius

Standartinė sarunas » 23 Lie 2007, 08:49

Dar vienas geras zodis i Gedo is Ugriminos, darza. Jau teko susidurt. Liux.
sarunas

Standartinė M » 26 Lie 2007, 17:31

esar rašė:
remse rašė:
Siūlyčiau dar padaryti tokią skiltį: NEREKOMENDUOJAMI AUTOSERVISAI

Tai vat į tą temą statau UAB "Keitas". Lakūnų gatvėj (iš kitos RIMI pusės). Jokiais būdais nevažiuokit tenai. Pažįstamas Peugeot nuvarė prieš pusantro mėnesio, sutvarkė jam už 1500 Lt, pravažiavo 15 km, subyrėjo pusašis, reikėjo kviestis avarinę, už 120 Lt nutempė pralaikė dar 2 savaites, nieko napadarė, tai atidavė nesutvarkytą. Babkių dar kolkas iki šiol negražino. Tokie bukapročiai ten dirba, kad net nežinai ar vekti, ar juoktis...

:D jo as ir ten buvau apsilankes...tai vos ne anekdotini atsakyma gavau... tipo gal del to netraukia, kad mol ratai didesni uzdeti :)))
--------------------------
O visgi ji sukasi...
M

Standartinė strelcius » 11 Rgs 2007, 00:12

mjoo, siandej buvau uzklydes i A1, kazkaip per klaida :)
vaikstinejau apie padangas, salia dar vienas zmogutis.
o "personalo" susirinke kokie 5,ir ant visos parduotuves vienas idiotas pasakoja kaip jie ejo su tevu, pamate kazkokia pana,nu ir a la bande ja kabint. pasakoja savo fantazijas apie jos uzpakali, lupas ir papus. pasakojime keiksmazodziai visi imanomi ir n kartu daugiau nei normaliu zodziu, skamba visa parduotuve. klientai vaiksto, shakes blyn, lyyyyyygis. bomzu negirdejau taip spjaudantis, o cia A1 alternatyva! turbut ir tackas taip pat tvarko :(
strelcius

Standartinė LinasK » 12 Rgs 2007, 14:23

Kokį autoservisą parekomenduotumėte Kaune?
Vartotojo avataras
LinasK

Standartinė Bruno » 12 Rgs 2007, 15:47

LinasK rašė:
Kokį autoservisą parekomenduotumėte Kaune?

Kaip žinia tokių be Arūno/Raimio chebros Sargėnuose NËRA :(((
Ramūnas "Bruno" . agento 345 traktorinis palikimas . 652 12O 52
Vartotojo avataras
Bruno
Klubo narys

Standartinė Bruno » 12 Rgs 2007, 16:00

LinasK rašė:
Kaip susisiekti su Arūno/Raimio chebra?

8-686 87081

Bet spėju mandagiai pasiųs tave, kaip ir bile ką kitą :(. Darbų jie turi be proto daug. O kada atostogaut ir panašiai?

Sėkmės pramušant :)
Paskutinį kartą redagavo Bruno 12 Rgs 2007, 16:00. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ramūnas "Bruno" . agento 345 traktorinis palikimas . 652 12O 52
Vartotojo avataras
Bruno
Klubo narys

Standartinė strelcius » 07 Spa 2007, 11:30

gal zinot kas Siauliuose gali nuskaityt klaidas '98 Outbackui (OBD2)
strelcius

RE: Kur remontuojasi Subaristas?

Standartinė Igoris » 20 Lap 2007, 12:25

Sveiki visi! Esu naujas sio forumo narys, nors su Subaru draugauju nuo 2000 m. Dabar pas mane jau trecia is eiles Subara. Tai va. Noreciau paklausti kaip siomis dienomis su servisais? Info sioj temoj - nedaug, ar niekas nepasikeite (kalba eina apie Vilniu), turiu omeny Geda? Idomu, bet sioje temoje nei zodzio apie Subaru oficialus, AutoErdve. Irgi niekada neturejau su jais reikalu, turejau savo meistra, bet gyvenimas bega, viskas keiciasi, ir, deja mano meistriukas mane nustojo tenkinti. Kur pasiulysit kreiptis. Panasu, kad turiu problemu arba su varikliu, arba su automatu, o gal ir su abiem. Vienzod, 1.netraukia, 2. nestabilus laisvas, mazos apsukos kol gerokai neisils.

Aciu ,
Igoris.
Vartotojo avataras
Igoris

Standartinė sarunas » 20 Lap 2007, 12:38

pas Aruna jau menesi laukiu eilej. paskambinau pasikalbet - susitarem, kad dar po 2sav paskambinciau. sako: labai daug darbu, va, ir dabar darbe sedziu. (skambinau sekmadieni, ~19/20val.).
Ziauru:(
Subaru Outback '98 2,5L automatas USA
sarunas

AnkstesnisKitas

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių