Pakelus masina iškart pamaciau kad is dezes issitrauke (kulisa).
Ispylus tepalus is dezes , kartu su jais radau gabala metalo, labai panasus nuo atbulines pavaros dantracio,gal ir ne. Ka pasilysit daryt su deze? Remontuot? taip, ne , kodel?

Vilmis78 rašė:beje pas mane atbuliniam gal kokiu 3 nera ir kaukia vaziuojant, bet daug nevazineju atbulomi tai kuo puikiausiai vazineju toliau...
Tomas_as rašė:Isardzius gali but kad ju ten daugiau tu gabalu rasi.. Jei nesijungia ner begiu, beabejo labiau apsimoka keisti deze nei remontuot esama.
Dar yra visokiu gearsetu wrx'o pavaru dezes sustiprinimui, bet brangus jie, pvz - http://www.rallispec.com/prod_trans.htmVilmis78 rašė:beje pas mane atbuliniam gal kokiu 3 nera ir kaukia vaziuojant, bet daug nevazineju atbulomi tai kuo puikiausiai vazineju toliau...
Is kur zinai kad nera 3? Kaukimas paprastai atsiranda del issidevejusiu krumpliu, pas mane 2 begis jau 3 metai kaip kaukia ir nieko... Atbulinis begis paprastai kaukia nes jo krumpliai yra statmeni(straight) o ne istrizi (hellical) kaip kitu begiu. Buna deda tiesiu krumpliu gearsetus tai tada visi begiai taip kaukia kaip galinis.
Dango rašė:stovui netralkei, negaliu nei viena begi ijungti, bet ir neijungsi kai kulisa isitrauke.
dezes remontas apie 250 + detales+dezes nuemimas pastatymas. nauja deze apie 1000 + dezes nuemimas pastatymas.
Jei gerai deze surink kodel ji turetu blogiau laikyti nei kita naudota?
Tomas_as rašė:Tavo vietoj ieskociau dezes nuo 5spd STi ir deciau kartu su galiniu difu, butu is dalies net sioks toks upgreidas.
Dango rašė:taip, bet tam kad viska iskart keisti tikrai ne menka suma iskarto reikalinga.
Nuvesiu as deze pas meistruka, paziures kas ten jai, jei darbo daug tai pirksiu nauja deze.
Grįžti į Klausimai / Patarimai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių