Redas » 30 Sau 2009, 12:26
Is eiles: to stentor
i daiktadezes vieta ziauriai nepraktiska, be to kur ekranas bus, o as butent noriu kad ekranas butu akiu lygyje. O gps butent ir noriu tik antena atskirai pirkti, softo turiu ir ne vieno gamintojo. Taigi manau su gps dar palauksiu tik reiks ziuret kaip mountinasi ta gps antena.ir ko prie jos reikia. Fedinga ir visokias elektronikas parduotuves pries tai aplankysiu
O del nuotrauku tai nelabai noriu det, kad nekiltu pagunda netycia i foruma uzklydusiems negerieciams pirstus pramankstint. Bet pajungimas labai paprastas, is kompo per usb pajungta isorine creative firmos garsos korta. Is jos iseina paprastas ausiniu lizdas, i ji istatytas sakotuvas i tulpes o nuo tulpiu lineikos, bet sita dali dar perdarysiu, nes lineikas noriu kuo trumpesnes padaryt nes jose garso signalas nukencia nes jis jau paverstas analoginiu o kol per usb laida eina skaitmenine forma iki garso plokstes ir garso kokybe isvis nekinta (cia teoriskai praktiskai manau skirtumo nera). Tai vat ir visa gudrybe :)
To ON:
Del kokybes- nesu ekspertas bet paleidus hd formato video su garso takeliu kur net laptopo vaizduske nepavelka vaizdo tai skambesys idealus, siuo metu aktyviai ieskau puslapiu is kur dvd kokybes garso takelius siustis. Siaip manau kad laptopas su geresne garso korta garsa turi atkurti kur kas kokybiskiau nei eilinis magas. Juk kai perki maga moki ir uz korpuse ir mechanizmus ir t.t. o garso korta kai perki moki tik uz garso stiprinimo chip'a, be to juk kompaktas tai tas pats skaitmeninis formatas o dar tiksliau skaitmeniniu duomenu laikmenos tipas taigi masinos magas atlieka ta pacia funkcija kaip garso korta, pavercia skaitmenini signala analoginiu. Trumpai-kokybe puiki.
To JohnSmith: kam skambinau neskelbsiu, gal zmogus tai antireklama palaikys, bet galiu pasakyt kad tikrai nuosirdziai padejo, kelias valandas klausiau ishsamaus instruktazo ir patarimu. Tiesa uzsisakiau is jo koloneles ir garso izoliacija(tik medziagas) ir plius su normaliom nuolaidom, taigi esu jam dekingas. Nes net nezinojau kas yra komponentai taigi tikrai pagelbejo is peties.
To karru: Del valdymo tai problemos sprendimas labai paprastas, distacinis pultelis kuris kartu su tv plokste eina, tas pats kaip ant teliko plius keli uzprogramuojami klavisai kurie paleidzia atitinkamai pagal uzkodavima kokia nors programa, mano atveju tv player, winamp ar dar fm player, be to tv/fm imtuvas skaitmeninis taigi ir radijas masinoj bus skaitmeninis kas leis megautis greiciausiai geresne kokybe nei radio banginiu radiju.
To Chulio: Bitumo sluoksnis dvigubas ne vienoj vietoj, pirma eina vienas sloksnis ant isorines dureliu skardos is vidines puses jis sugeria vibracija, tada eina antras sluoksnis paralono kuris lipdomas tiesiai ant to bitumo ir kuris yra tikrasis garso izoliatorius, o tada jau ant vidines dureliu skardos(kur apsivke jau tvirtinasi) lipdai dar viena sluoksni bitumo, kad nebarsketu butent vidine skarda. Taigi gaunasi du sluoksniai bitumo ir vienas paralono + standartine apsivke su gamykline izoliacija. Dureliu svoris beje pastebimai kitas. Dar toks pastebejimas, dejau garso izoliacija grieztai pagal to zmogaus nurodymas ir dariau ta kruopsciai su ta mintim kad viena kart idejus perdaryt nereiktu jei uzsimanysiu geresnes audio(juk tam ribu nera). Taigi as tos nuomones jei daraai, daryk gerai. O tvirtint laptopa zemai visai nepraktiska, nes ekranas bus zemai, o navigacija ir ekranas turi buti mazdaug akiu lygyje, bet neuzstoti kelio.
To Tomas_as: su akustika man liudniau, meska uzlipo man ant ausies ir dar pasokinejo, todel labai ten su visokiais podiumais, nukreipimais ir panasiai neishsikalinejau :) Stengiausii islaikyt gamyklines kryptis.o piscialkes is akies pritvirtinau :)
To Gytis-hv: maistas kolkas akumas laptopo atlaiko ramiai 5h jei nebutu garso korta prijungta tai ir 7-8 atlaikytu, jei realiai kraunu viena kart per para, nakti grizes namo, ryte islekes i paskaitas darbus ir panasiai , vakare su draugais ir pakrovejo net neimu, pilnai pakanka. Bet mano problema su maistu ishspres busimas 12-220 converteris apie 150w. Tiesiog kaip is rozetes maitintviska bus galima, mano paskaiciavimais antenos stiprintuvui ir asusui eeepc uzmaitint pilnai pakaks.Beje masininis pakrovejas siam zaislui gamintojo svetainej simto litu nesiekia kiek maciau, be to rusu puslapiuose nemazai mod listu su lieciamu ekranu ir panasiai maciau. Lieciamo ekrano modas apie 1000lt atsieina jei nagai i teisinga puse auga. Ir siaip ne idealiai viskas gaunasi pas mane bet kadangi darau pats ir kaip moku(o dariau pirma karta) rezultatu esu be galo patenkintas ir visai ant saves nepykstu uz viena kita sulauzyta plastmase, lango pakeliklio jungikli, kelias pamestas sponkes ir panasiai. Beje muzikos kokybe mano ausiai ne kazin kiek prastesne nei kad teko sedet masinoj kur aparaturos uz 15k buvo sukista :) taip kad proud to be doing it myself o ir sutaupiau neblogai :)
Wise man speaks because he has something to say, fool speaks because he has to say something...