Iš Audi Klubo forumo rašė:pataisymas, savininkai leidzia vaziuoti su dygliais, jei tai nera naujos padangos, jei dygliu likutis ne daugiau 50 procentu ( vizualiai ) ir pagrindas kad viskas priklauso nuo snigo kiekio. jei sniego belekiek - prasom, jei sniego labai mazai - draudziama, jei plius minus nornaliai, tai galima, su jau minetomis pradzioje islygomis. ne mes tai sumasteme, o trasos savininkai
xennon rašė:Vasario 11d. trekas Zarasuose tai manau logiskiau butu daryti kazkuri kita savaitgali
monty rašė:jau pasitreniravom truputi Tadai, tik nevaryk su audine, varyk su bareliu savuoju, gal tada aplenksi mane
Nitro rašė:Prisijungciau jei tuo metu busiu siauliuose, bet tas neaiskumas su dygliais....
tadas727 rašė:monty rašė:jau pasitreniravom truputi Tadai, tik nevaryk su audine, varyk su bareliu savuoju, gal tada aplenksi mane
cia audi renginys tai kadangi dar turiu ir tokia tai su ja varysiu.berods paskutiniu vaziavimu aplenkiau
monty rašė:o tei jei pavyzdziui pas mane buvo digliuotos, bet tu digliu nebelike islakste? o like vienoj padangoj ten nuluzusiu puse, gal 3 ar 5 kokie. jie net neliecia dangos, tai cia skaitosi irgi kaip digliuotos?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių