Q dėl Forester langų tamsinimo

RE: Q dėl Forester langų tamsinimo

Standartinė Ednim » 14 Geg 2008, 12:01

Magai, kaip pas tave tamsinti stiklai, tavo auto juodas?
Ednim

Standartinė Bernardas » 14 Geg 2008, 16:42

Ednim rašė:
Magai, kaip pas tave tamsinti stiklai, tavo auto juodas?

Mano auto matai avatare ;)

Juodas, gals juodai tamsitnas. 85% galiniai visi stiklai, žalsvas stiklas dar prideda, bijau sumeluot bet tai gali būt ir apie 10% tamsumo.

Priekius norėjau, bet vis dar nesiryžtu.

Tamsinau JMA, nes norėjau viską apiformint ant draudimo taip, kad jei ką atiduotu už viską.
Subaru Forester MY07

Weakness of attitude becomes weakness of character.
Albert Einstein
Vartotojo avataras
Bernardas

Standartinė nerkins » 14 Geg 2008, 17:15

Del priekiniu stiklu.
Buvau pries kokius 2-3 metus keliom masinom uztamsines priekinius. Bet buvau ne plevele o uztonaves. Tonuoja kazkaip nardindami i skysti, kuris elektrolizes ar kazkokiu budu prilimpa prie stiklo. Zodziu be pleveles.
Tai galiu is patirties pasakyti jog per 3 metus sumokejau uz stiklus apie 300 Lt baudu (viena oficialiai, kitas ne). Taip pat kokius 4-5 kartus paleido nerade pleveles, uzpudrinus smegenis jog cia tokie gamykliniai.
Reziume- dabartiniam auto netamsinu priekiniu. Nes ar alaus bokala isgeres vaziuoji, ar siaip neturi noro su musu sargais bendraut ir vaziuoji ramus. O seniau, sustabdo uz langus, prisi.....sa dar prie ko nors, 15 min klausai moralo, palieki 20-50 Lt ir vaziuoji sugadinta nuotaika. :)
Zodziu kiekvieno pasirinkimo laisve kaip elgtis su priekiniais langais. Bet jei jau tamsint, tai tikrai ne 10 proc. nes "jie" ir tiek pastebi. Tada jau det kokiu 50 proc. :D
Paskutinį kartą redagavo nerkins 14 Geg 2008, 17:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
nerkins

Standartinė jaroslavas » 14 Geg 2008, 17:25

wzikas rašė:
o man tamsino meistras is Evelko, tik pas save garaze vakare - taigi visi langai (su priekiniais) gavos 320 lt :P

Jo pas tave 100 pigiau gavosi, negu aš firmoje. Bet yra vienas bet. Aš turiu 5 metų garantija, tu neturi. Ir parduodant kada nors Forika aš turėsiu įrodyma kad plevelė ne garažinė ir su garantija. Dėl to pasirinkau įmonė.
http://www.foresterclub.lt & http://www.subaruklubas.com ir UAB Kortas
Pasikeitė mano telefonas - dabar 8 698 02018 ir (869169430 asmeninis)
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė Ednim » 14 Geg 2008, 18:43

Man tai patiko pas Maga, juoda masina, juoda plevele.
Ednim

Standartinė Paulius » 14 Geg 2008, 18:49

nerkins rašė:
Del priekiniu stiklu.
Buvau pries kokius 2-3 metus keliom masinom uztamsines priekinius. Bet buvau ne plevele o uztonaves. Tonuoja kazkaip nardindami i skysti, kuris elektrolizes ar kazkokiu budu prilimpa prie stiklo. Zodziu be pleveles.
Tai galiu is patirties pasakyti jog per 3 metus sumokejau uz stiklus apie 300 Lt baudu (viena oficialiai, kitas ne). Taip pat kokius 4-5 kartus paleido nerade pleveles, uzpudrinus smegenis jog cia tokie gamykliniai.
Reziume- dabartiniam auto netamsinu priekiniu. Nes ar alaus bokala isgeres vaziuoji, ar siaip neturi noro su musu sargais bendraut ir vaziuoji ramus. O seniau, sustabdo uz langus, prisi.....sa dar prie ko nors, 15 min klausai moralo, palieki 20-50 Lt ir vaziuoji sugadinta nuotaika. :)
Zodziu kiekvieno pasirinkimo laisve kaip elgtis su priekiniais langais. Bet jei jau tamsint, tai tikrai ne 10 proc. nes "jie" ir tiek pastebi. Tada jau det kokiu 50 proc. :D

nzn kaip jus vazinejat, bet dar pries 3 metus turejau civika toki biski papimpinta - baubiantis glushakas, galas niauktas 80%, priekis 40%. Per 2 metus vazinejimo NE KARTO nera prisikabine prie stiklu. Zodziu veiksmas ~2004-2005 metais budavo. Gal cia tik dabar taip kibti pradejo? Aisq, kai pakirsdavo oi ne iki stiklu jiems budavo :D
=====================
Alcatel telefoninės stotelės (PBX)
=====================
don't fight with idiots - they bring down you to their level, and then beat you with experience
Vartotojo avataras
Paulius
Klubo narys

Standartinė rolkis_J » 14 Geg 2008, 18:51

nerkins rašė:

Jo, itikinai, priekio netamsinsiu tik kokia pleve pasirinkt kai dabar tokia gausybe tai net neisivaizduoju. Pas Jaroslava liuksiskai gavosi, masinos spalva atitiko tamsinima, blin ka man savo visniavai uzlipdyt?
Vartotojo avataras
rolkis_J

Standartinė nerkins » 15 Geg 2008, 08:24

Paulius rašė:
nerkins rašė:
Del priekiniu stiklu.

nzn kaip jus vazinejat, bet dar pries 3 metus turejau civika toki biski papimpinta - baubiantis glushakas, galas niauktas 80%, priekis 40%. Per 2 metus vazinejimo NE KARTO nera prisikabine prie stiklu. Zodziu veiksmas ~2004-2005 metais budavo. Gal cia tik dabar taip kibti pradejo? Aisq, kai pakirsdavo oi ne iki stiklu jiems budavo :D

Butent 2004-2006 M ir vyko veiksmas. Ypac akylus poliucininkai budavo Ignalinoj ir kituose mazesniuose miesteliuose. :)
Vartotojo avataras
nerkins

Standartinė Philasz » 15 Geg 2008, 08:55

yra net snobisku is dvieju daliu pleveles -pvz iki puses stiklo vysniavai,iki puses juodai:)
Esme,kad kokybiska butu-uzsitemdysi gariuniska virs 70% plevele ir naktimis turesi problemu su parkavimusi atbuline eiga.
PARDUODU U/P,BABINA,laisvu ranku irangahttp://www.subaruklubas.com/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7651&pid=122646#post_122646

DON'T DRINK AND DRIVE!
JUST SMOKE AND FLY... :)
Vartotojo avataras
Philasz

Standartinė wzikas » 15 Geg 2008, 09:23

jaroslavas rašė:
wzikas rašė:
o man tamsino meistras is Evelko, tik pas save garaze vakare - taigi visi langai (su priekiniais) gavos 320 lt :P

Jo pas tave 100 pigiau gavosi, negu aš firmoje. Bet yra vienas bet. Aš turiu 5 metų garantija, tu neturi. Ir parduodant kada nors Forika aš turėsiu įrodyma kad plevelė ne garažinė ir su garantija. Dėl to pasirinkau įmonė.

Pirma man daugiau stiklu tvarke, antra pas privatininkus irgi garantijos - tik cekiu nereikia ir proto neknisa del to, trecia pirkejui pa barabanu kur tu tamsinies nes geras kokybiskas darbas ir taip yra matomas ;)
Leonid, '05 Forikas 2.5 XT ir '06 2.5 XTE
Vartotojo avataras
wzikas

Standartinė wzikas » 15 Geg 2008, 09:24

...kad lupsiu priekinius langus tai faktas jei prades stabdyt del to
Leonid, '05 Forikas 2.5 XT ir '06 2.5 XTE
Vartotojo avataras
wzikas

Standartinė Bernardas » 15 Geg 2008, 17:47

Ednim rašė:
Man tai patiko pas Maga, juoda masina, juoda plevele.

Standartiškai ;) ;)
Subaru Forester MY07

Albert Einstein
Vartotojo avataras
Bernardas

Standartinė Bernardas » 15 Geg 2008, 17:49

jaroslavas rašė:
wzikas rašė:

Koks skirtumas ta garantija, po 4-5 metų išbluks taip ar taip. ar tu firmoje ar ne firmoje..

Jaroslavai, negi saugai visus čekius? ;)

p.s. parduodant auto niekas neprašo įrodymo ar tai garažinė ar negaražinė, faktas, kad tamsinta ir viskas.
Paskutinį kartą redagavo Bernardas 15 Geg 2008, 17:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
Subaru Forester MY07

Albert Einstein
Vartotojo avataras
Bernardas

Standartinė Ednim » 15 Geg 2008, 20:41

Rimtas klausimas - ar ziauriai pasikeicia pleveles spalva po 4-5 metu?
Gal gali atsakyti kas nors is patirties.
Prie to paties, jeigu keitete plevele, kiek nulupimas kainuoja ir ar nesubraizo stiklu lupant?
Visur raso (firminiu parduotuviu internetiniuose puslapuose), kad metalizuotos pleveles neisblunka, ar tai teisybe?
Ednim

Standartinė jaroslavas » 15 Geg 2008, 21:49

Na man sake kad per 10 metų neišbuks. Bet tai sakė. Bet tai man dzin.
To Magas - ne tik čėkius bet ir faktūras. Ir patikėk kai kam tai veikia. Kai pardavinėjau Getz 2.5 (90000 km) metų senumo ir daviau kruva čekiu, garantiju ir pan tai žmogelis net nuolaidos pamiršo paprašyti, už 24000 Lt pardaviau o už 34000 pirkau, dyzelis. Aš manau šie popieriukai uždirbo kaip minimus 1000 ir lengva pardavimą.
http://www.foresterclub.lt & http://www.subaruklubas.com ir UAB Kortas
Pasikeitė mano telefonas - dabar 8 698 02018 ir (869169430 asmeninis)
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

AnkstesnisKitas

Grįžti į Forester

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių