Biesas rašė:
Tai kiek is tikro butu norinciu detis PPP?
na as tai kaip ir uz.
Biesas rašė:
Tai kiek is tikro butu norinciu detis PPP?
Tomas26 rašė:
gal kas turi isimete ta prodrive packa i sti? galetu papasakot kas pasikeite? kokie ispudziai? ar apsimoka ji detis?
Tomas26 rašė:
gal kas turi isimete ta prodrive packa i sti? galetu papasakot kas pasikeite? kokie ispudziai? ar apsimoka ji detis?
natanas555 rašė:Tomas26 rašė:
as manau kad tau reiketu pradeti nuo wrx, nes tai pakankamai geraitas ir galingas modelis su normalia kaina ir sanaudomis
Tomas26 rašė:
siai mano tevas turi 04 metu wrx'a, tai esu vazinejes juo, tai noriu sti dabar :) o PPP tai ir veliau galima isimet, kai jau priprasi prie sti ir neuzteks jos :) JMA sian klausiau, tai sake reikia bent jau apkatkes tam prodraivui :)
Fricas rašė:
Vakar buvau susitikes su Benu, tai uzklausiau del to viso reikalo, tai sake kad uz savaites jau tures visa programine yranga pas save ir nmebereikes niekur siusti tu kompu. O kaina, tipo startas nuo 1.1k GBP.
Fricas rašė:
Sveikas, Biese,
Na, as is principo esu uz, taciau dabar irvykstu i kelione ir grysiu tik 16d balandzio. Noreciau dar karta susidelioti taskus tada, nes per ta laika nepriiminesiu sprendimo. Jei eina palaukti manes iki 16d tuomet pasnekesime ta diena.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių