Prisistatymas

Apie viską

RE: Prisistatymas

Standartinė Notorious » 19 Lap 2008, 08:46

Sveiki. As irgi nesu dar prisistates :)
Esu Sieras is Vilniaus, man 25metai :) Ojezau senis jau :) Gyvenu Vilniuje. Vargstu Vilniaus kolegijoje paskutiniuosius metelius. Dirbu IT kompanijoje BlueBridge.
Subaru isigijau, nes tai buvo svajoniu masina jau nuo kokiu 15os metu :) Ralio itaka, zaidimu itaka. Ir noredamas jos neklydau. Pries pirkdamas nebuvau nei karto sedejes net Subike. O pirmi vaziavimai buvo labai malonus ir sypsena veide buvo visada :)
Zaidziu futbola megeju lygoje SFL http://www.sfl.lt Kiemas-Audra.
Sitas Forumas yra pasaka :) Tonos naudingos informacijos, daug reikala ismananciu zmoniu. O kas labiausiai patinka tai Subaru vairuotoju mentalitetas. Svajone yra Outbackas arba Forikas, o ateityje noreciau isigyt kazka panasaus kaip Karru [ex] masiniukas tik su MT (pageidautina universalo varianto).
1994 Legacy 2.0L GL MT - Pirmasis ir labai patikes Subaru
1998 Forester 2.0L GL AT - Apie Forika tik geri prisiminimai

2005 Legacy 2.0L GL MT - Patikti 8-)
Vartotojo avataras
Notorious

RE: Prisistatymas

Standartinė jaroslavas » 19 Lap 2008, 20:00

va, malonus jaunas žmogus, grynas subaristas. Sėkmės tau uždirbant kitam subarikui!
http://www.foresterclub.lt & http://www.subaruklubas.com ir UAB Kortas
Pasikeitė mano telefonas - dabar 8 698 02018 ir (869169430 asmeninis)
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Re: Prisistatymas

Standartinė Soldat » 04 Vas 2010, 22:34

Sveiki, Gal nesuerzinsiu forumiečių prikeldamas seną temą į pirmus puslapius, visgi norisi pristatyti, užsiregistravau ne tam, kad užduočiau kokį kvailą klausimą ir dingčiau (perdaug neapsidžiaukit, kvailokų klausimų iš mano pusės visgi gali pasitaikyt, kadangi kolkas nepasižymiu didelėm žiniom automobiliuose :mrgreen:).
Tai va, neturiu pagrindinio šio puslapio ideologinio pagrindo - Subaru, bet 100% žinau, kad kažkada turėsiu, gal netaip jau ir toli ta diena. Subaru man į galvą (perkeltine prasme :mrgreen:) įstrigo prieš kokius 3 metus, kai tada gal dar 16metis draugas, pervežė savo tėvų Outbacku. Nu įpūdžiai fantastiški buvo, niekad nebūčiau pagalvojęs, kad lengvasis auto (ne, visureigis) gali turėt tokį pravažumą, ir kartu būt toks greitas ir staigus. Paskui, primiršau Subaru ir tik prieš kokį pusmetį vėl užsiciklinau, kad kai turėsiu teises ir pinigų neabejotinai pirksiu kažką visais keturiai varomais ratais. Kadangi gyvenu kaime, atsibodo žiūrėt kaip klimpsta Tėvo Vectra ir Senelio Žigulys. Paskui tiesiog šiaip sau pradėjau visur kaišiot Subaru ir priekaištaut, kažką panašaus į "turėtumėm Subaru tokių problemų nebūtų" :lol:. Nu, o dabar tvirtai žinau, kad mano pirma mašina (neskaitant Vectros), bus pirmos kartos Subaru Legacy, Turbininis variantas svajonė (nesijuokit, manau daug kam tai buvo pirmasis Subaru iš kurio ir kilo meilė šiom mašinom) :mrgreen:. Tikiuos sužinot įdomių dalykų ir gerai praleist laiką šiam forume. Kelias dienas jį skaitydamas jau susidariau įspūdį, jog kolektyvas čia malonus.

Tai tiek, beveik biografija gavos. :lol:
Tarp kitko, tiksliau tarp topačio, esu vardu Andrius.
Soldat

Standartinė karrru » 04 Vas 2010, 22:55

na ka, welcome :)
Vartotojo avataras
karrru
Valdybos narys / Moderatorius

Standartinė jaroslavas » 05 Vas 2010, 07:08

pagaliau normalus prisistatymas, malonu skaityti
http://www.foresterclub.lt & http://www.subaruklubas.com ir UAB Kortas
Pasikeitė mano telefonas - dabar 8 698 02018 ir (869169430 asmeninis)
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė maly » 05 Vas 2010, 13:59

Sveiki.Kogero reiktu ir man pristatyt. :)
Esu Andrius,man 19 metu,gyvenu siek tiek uz Vilniaus ribu,kad butu tiksliau uz Grigiskiu,mokausi paskutinius metus mokykloje.
Vairuoju nuo 16 metu,pirmas automobilis buvo Golfas Mk2 kuri nusipirkau pries kelis menesius iki teisiu,tam kad pasimokyt vairuot.Pardaves ir issilaikes teises nusipirkau Nissan Sunny su kuriuo pirma karta vaziuodamas zvyrkeliu pasisukau siektiek :lol: laimingai sustojus buvo pilnos kelnes laimes (ne tesioginia siu zodziu prasme aisku,kelnes sausos ir svarios liko :lol: ).Praejo siek tiek laiko atsirado biski pinigu nutariau ieskotis kazko naujesnio,ieskojau mazesnio taupesnio automobilio kad ne taip i akis kristu kadangi tuo metu vairavau su B1 kategorija.Taigi sedau prie italisko automobilio vairo,tai buvo fiat bravo 77kW dyzeliukas su sportine pakaba(ech geras kibiriukas buvo :cry:) .Artejo pavasaris,kadangi daznai megstu i gamta isvaziuot pazvejot ar seip pailset,fiatas siems reikalams nelabai tiko.Del sportines pakabos zemas ir seip bagazines skirius per mazas,nors salonas erdvus buvo kaip tokiu gabaritu automobiliukui.Pradejau dairytis naujo automobilio,kazkaip bevaikstant turguje aki patrauke subaru,nusprendziau pasidomet.Galutinai nusprendes jog noriu subaru ir butent imprezos pradejau paeskas.Nezinau kodel bet ieskojau butent 2.0l i mazesnio litrazo net neziurejau,kainos tuo metu kandziojosi.Eilini karta nuejau i gariunu turgu pasivaiksciot paziuret kas gero atvaziavo (tuo metu gyvenau 15min kelio pesciom iki gariunu).Ir stai pries akis blizganti impreza gc8 99m. sedanas 2.0l 92kW.Apejau is visu pusiu,apziurejau,priejo pardavejas pasiule pavezint,po agresivaus test draivo neliko abejoniu.Greit nupedinau namo,kazkaip sukrapsciau rekiama suma ir jau po 1h 2008.04.26 subarikas atsidure kieme.Nuo to laiko susirgau subaru liga :D Pamazu 92kW tapo per mazai,pasiskaites foruma uzdaves daug kvailu klausimu neseniai pradejau projekteli savo.Taigi dabar kolkas impreza nejuda,bet tikekimes greit isredes is garazo.
Tai tiek.Tikiuosi labai ikirus nebuvau ir aciu visiems uz kantruma. :wink:
Automobiliu dazymas,smulkus kebulo remontas +37060248628
maly

Standartinė Dziugintas » 05 Vas 2010, 20:49

Sveiki, nutariau ir aš prisistatyti. Pradėsiu nuo to kad viskas prasidėjo nuo to, kad 1997 metais įsigijau SUBARU LEONE COUPE, nors tuo metu tai dar buvo labai nepopuliarus automobilis. Kaip tyčia pasitaikė labai snieguota žiema ir gatves kelininkai nelabai stengėsi valyti, todėl turėjau galimybę maksimaliai pajusti AWD galimybes. Nuo tada susirgau šia sub liga ir šiuo metu vairuoju 9 SUBARU markės automobilį (mėgstu automobilius pakaitalioti :D ). Šiuo metu tai legacy 00m. 2.0.. Iki to buvo leonas, keli legaciai, 1 foresteris s-turbo, 1 impreza 1,6 :D , o tarpuose pasitaikydavo ir kitų markių automobilių, tačiau dėl subaru patikimumo ir pravažumo grįždavau prie šio viruso. Manau, kad į senatvę susitupėjau ir kitos markės auto nebeieškosiu.
Dziugintas

Ankstesnis

Grįžti į Bendras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių