pradejo dejuot stabdziu stiprintuvas ka tai reiks gali?

pradejo dejuot stabdziu stiprintuvas ka tai reiks gali?

Standartinė Wollker » 17 Gru 2011, 21:43

Laba impreza 99 m pavažinėjus daugiau pastabdžius pradeda girgždėti stabdžių stiprintuvas kaip suprantu ir mašina nuokalnėse pradeda iš lėto laisva eiga riedėti sunkiai kaip suprantu stabdžių stiprintuvui jau kaput ar kokios kitokios bėdos dar gali būti???
Vartotojo avataras
Wollker

Re: pradejo dejuot stabdziu stiprintuvas ka tai reiks gali?

Standartinė Wollker » 18 Gru 2011, 20:42

Ir ar stabdziu darbas keistas turi itakos vairo stiprintuvo darbui?
Vartotojo avataras
Wollker

Standartinė Cvekas_GT » 18 Gru 2011, 20:45

tai reik išsiaiškint ar garsai iš pūslės ar iš cilindriuko, jei iš pūslės, tai ji bus prakiurus, tačiau garsai ir stabdžių nebuvimas turėtų būt pastoviai. Jei cilindriukas, tai gumelėms ko gero atėjo paskutinioji, galbūt sušilus stabdžių skysčiui gumelės jau per skystos pasidaro. Išsiaiškink iš kur garsai.
Fanas.
Ex Subaru impreza 2,2 with flipper on her ass (wanna be 22b)
Now- Impreza WRX JDM
Vartotojo avataras
Cvekas_GT

Nuotraukos: 0

Standartinė Wollker » 18 Gru 2011, 20:56

Ačiū už info bet stabdžiai tai pas mane yra ir per geri stabdžiai truputį lieka paspaudus stabdį užspausti suportai ir tik po kiek laiko atsileidžia, kai pėdalas gryžinėja tada jis sugirgžda ir tada pajunti kaip mažina pradeda riedėt dar stabdant sukyla apsukos pastoviai... Tai ir įdomu pasiaiškint kam ten iš stabdžių sistemos batai..
Vartotojo avataras
Wollker

Standartinė Cvekas_GT » 18 Gru 2011, 21:01

Wollker rašė:Ačiū už info bet stabdžiai tai pas mane yra ir per geri stabdžiai truputį lieka paspaudus stabdį užspausti suportai ir tik po kiek laiko atsileidžia, kai pėdalas gryžinėja tada jis sugirgžda ir tada pajunti kaip mažina pradeda riedėt dar stabdant sukyla apsukos pastoviai... Tai ir įdomu pasiaiškint kam ten iš stabdžių sistemos batai..

tris kartus teko perskaityt kol supratau ką parašei, stenkis aiškiau parašyt, lengviau padėt bus ;) per geri stabdžiai niekada nebūna ;) o girgždesys ko gero iš cilindriuko, pasikviesk kompanijos ir išsiaiškink
Fanas.
Now- Impreza WRX JDM
Vartotojo avataras
Cvekas_GT

Standartinė Wollker » 18 Gru 2011, 21:07

bet tai kas tam cilindriuke gali sugest as taip ir nesuprantu :))) ten paprastas aliuminio gabalelis... as čia perdėtai sakau kad geri stabdžiai klynyja ratai silpnai pas mane ir girgžda pėdalas stabdžio ta norėjau pasakyti.. atsiprašau kad taip klaidinu. O subaru stabdžių sistema nesiriša su vairo stiprintuvo sistema ?
Vartotojo avataras
Wollker

Standartinė Cvekas_GT » 18 Gru 2011, 21:09

Wollker rašė:bet tai kas tam cilindriuke gali sugest as taip ir nesuprantu :))) ten paprastas aliuminio gabalelis... as čia perdėtai sakau kad geri stabdžiai klynyja ratai silpnai pas mane ir girgžda pėdalas stabdžio ta norėjau pasakyti.. atsiprašau kad taip klaidinu. O subaru stabdžių sistema nesiriša su vairo stiprintuvo sistema ?

aliuminio gabalėlis? :D ten yra cilindriukas su gumytėm ir spyruoklė, kaip tu galvoji stumdo stabdžių skystį? Vairo stiprintuvas išvis ne prie ko, jis prie generatoriaus.
Fanas.
Now- Impreza WRX JDM
Vartotojo avataras
Cvekas_GT

Standartinė Wollker » 18 Gru 2011, 21:17

Na aš žinau kur stirpintuvo siurblys bet lyg man ir vairas pasunkėjo kai prasidėjo problemos su stabdžiais tai ir pasidomėjau ačiū už info ;)
Vartotojo avataras
Wollker

Grįžti į Impreza

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių