Jonas6x6 » 01 Bir 2009, 19:30
Vakar (sekmadienį) grįžinėju su šeima iš svečių, varau sau savanoriais ~60. Pypsi radaras. Þiūriu, iš priekio mentai prasilenkdami matuoja. Su civiku lupena. Prasilenkėm, žiūriu apsisukinėja. Aš tik pist - už picos jazz nugaros, užsukau. Atseit vaikui pienuko paduoti :)
Jie sau pravažiavo. Pabuvau kelias min, galvoju šūdą man dabar ką padarysit ir išvažinėju. TIk išsukau, žiūriu jie jau apsisukę važiuoja vėl man iš priešais. Važiuoju sau ramiai, ale ne, visitke jiem riek prisikabint. Prisiveja su mirgalkėm, sustoju....
Sako:
- vairuotojas, praverkit priekinį langą, pamatuosim šviesos laidumą.
(pas mane 15% plėvė).
Matuokit sakau, nors atsakymas man jau aiškus. JÛSØ PONULI LANGAI TAMSINTI, sako. Sakau - nejaugi? LAIDUMAS 70& TURI BÛTI, PAS JUS 44. UÞEIKI Á AUTOMOBILÁ.
Ateinu, atsisėdu į kiviko galą. Duoda mentas pavartyt taisykles. Sako - baustas už langus. Sakau - tep, baustas. AHAAAAAA...... nutęsia. PATIKRINSIM.
O ble - jų pačių priekinia labgai irgi tamsinti. Net matosi plėvelės kraštas.
Sakau - o Jūsų langai kartais netamsinti? Gal galit pamagtuot? kaip susiparino mentai blemba, kad pradėjo putas leist, sako NEGIRDËJOM DAR TOLKIO BAJERIO, NAGLAS LABAI ESI. sakau nei naglas nei nenaglas, noriu palyginti, jei čia netamsinti, tai kiek turi rodyt tas jūsų stebuklas.
Bet po to pagalvojau kad su plaukuotu tegu patys pešiojasi, dukros mašinoj sėdi, pradės dar zirst, kam man reikia...
Vienžo surašė man 150Lt ir išėjau....
Tai su Impreza antras kartas jau, o su legasiais abiem irgi po kartą turėjau. Jei dažnės blemba, reiks pergalvot strategiją.
Ai, dar - taiyklių knygutė pas juos 2008 metų, tai konkrečiai parašyta, kad negalima nei apklijuoti, nei apipurkšti langų. O vat elektrolizės būdas, kur Kaune Saulės g. tamsina, skaitosi berods neapipurškimas, o man rodos jie į tokią vonią kiša stiklą. Kaip tada?
Paskutinį kartą redagavo
Jonas6x6 01 Bir 2009, 19:31. Iš viso redaguota 1 kartą.
Subaru remontas Kaune, pakabos aukštinimas,važiuoklės ir variklių remontas
Diagnostika Subaru Select Monitor bei kitais specializuotais prietaisais
VISIEMS SUBARU MODELIAMS;
http://www.premus.lt8-37-323233;8-610-26939;Betygalos g.14, Kaunas N54.90435;E23.88318