Per kiek laiko gausiu baudos kvita is INKILO?

Apie viską

Re: Per kiek laiko gausiu baudos kvita is INKILO?

Standartinė Pilot » 24 Rgp 2009, 20:17

ZLODEY rašė:is pradziu spaudziam gaza iki "600LTL", o paskui "taupom babkes"? :?

Skaityk pacioj pradzioj mano situacija pries imdamasis teisti ir kritikuot: uzsikrapsciau ir nepamaciau gyvenvietes zenklo-buna ir taip kolega.
I am back, Subaru Outback 1998 2.5 ! STAG LPG ! http://www.premus.lt
Vartotojo avataras
Pilot

Standartinė MM23 » 26 Rgp 2009, 17:20

O kaip viskas bus traktuojama jei as vaziuodamas leistinu greiciu buvau nufotkintas, nes mane lenke kitas automobilis? ar toje foto busim abu,ar apima 2 juostas tas inkilas? ta prasme butu didele nesamone jei uz kito automobilio greicio virsyjima ( lenkdamas tikrai turejo daugiau spaust) bauda gauciau as :?
Vartotojo avataras
MM23

Standartinė karrru » 26 Rgp 2009, 17:52

MM23 rašė:O kaip viskas bus traktuojama jei as vaziuodamas leistinu greiciu buvau nufotkintas, nes mane lenke kitas automobilis? ar toje foto busim abu,ar apima 2 juostas tas inkilas? ta prasme butu didele nesamone jei uz kito automobilio greicio virsyjima ( lenkdamas tikrai turejo daugiau spaust) bauda gauciau as :?

tai inkilas nuotraukai fokusuoja greicio virsytoja ir nufotkinti turetu ji. Jei jis uzlindo pries tave nuotrauka manau bus neryski ir nekokybiska
Vartotojo avataras
karrru
Valdybos narys / Moderatorius

Standartinė kvt » 26 Rgp 2009, 18:18

kvt

Standartinė MM23 » 26 Rgp 2009, 18:37

Jis mane lenke kaip tik pries inkila ir fotografavimo metu mes buvome lygiagreciai( jis priespriesinio eismo juostoje),gal siek tiek jis priekyje daugiau..tai va ir kilo mintis ar nebus tik ir mane paeme :?
Vartotojo avataras
MM23

Standartinė Mindaugas » 26 Rgp 2009, 18:41

MM23 rašė:Jis mane lenke kaip tik pries inkila ir fotografavimo metu mes buvome lygiagreciai( jis priespriesinio eismo juostoje),gal siek tiek jis priekyje daugiau..tai va ir kilo mintis ar nebus tik ir mane paeme :?

Kai buna dvi auto viename kadre tada nebaudzia, nes iranga neparodo kuris is lygegreciai vaziuojanciu auto virsijo greiti, nezinau kaip su naujausiais inkilais, bet speju turi ta pacia "beda"
Vartotojo avataras
Mindaugas

Standartinė MM23 » 26 Rgp 2009, 19:00

logiskai pamascius, lenkiantis auto turetu didesni greiti turet..nors..o gal as neleidau lenkt ir didinau greiti, ko pasekoje galima baust abu,nes greiciai buvo panasus..zodziu daug niuansu ir sapaliojimu :lol: bus matyt ar gausiu ka nors :lol:
Vartotojo avataras
MM23

Standartinė Darcikas » 26 Rgp 2009, 19:05

kvt rašė:http://www.lrytas.lt/-12512068461250136149-pelningiausias-kablukas-nuotraukos.htm" target="_blank

panevezyje daznai stovi toks svc 440 kablukas pilkas, irgi saudo prie maximos senos kur naujos statybos namas.
Subaru Impreza GT
Vartotojo avataras
Darcikas

Standartinė Pilas » 30 Rgp 2009, 06:48

Bukit atsargus vilnius-kaunas pries bajorkiemi. Nezinau veikia,neveikia... Mane biesina tas,kad db pries juos zenklu nestato. O kalbejau su pazistamu policininku palankiausia situacija jai nakti nufotkina. Tada gali eit i administracini teisma. Teisintis,kad skubejai kazkur, pavojaus kitiem nekeliai,nes masinu kitu nebuvo. Kiek zinau keli zmones gave ispejimus, arba zenkliai mazesnes baudas tame tarpe ir as. Vietoj 600 teko moket 100. O nuotraukos gaunas labai kokybiskos ir ryskios.
Vartotojo avataras
Pilas

Standartinė Darcikas » 30 Rgp 2009, 09:18

tai jau gavai laiska? labai greit :))) ir labai pigiai :)
Subaru Impreza GT
Vartotojo avataras
Darcikas

Standartinė bambalas » 31 Rgp 2009, 10:26

... na as gavau laiska rugpjucio vidury, pazeidimas buvo balandzio vidury... Cia viskas Vilniuj. Paciupo, turbut, ne inkilas, o tas izymusis kablukas ar dar koks biesas... paklaida 3km/h - kas man LABAI pagelbejo... :D
bambalas

Ankstesnis

Grįžti į Bendras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių