jaroslavas rašė:pvz aš pirma slidinėjau, po to be slidimu ir gavosi liuks. Ir kiti bande važiuoti kikvuiena karta kitaip. Tam ir susirnkome, tam ir laika matavome kad žinoti kada geriausia pravažiuojame
andrius_wrx rašė:jaroslavas rašė:pvz aš pirma slidinėjau, po to be slidimu ir gavosi liuks. Ir kiti bande važiuoti kikvuiena karta kitaip. Tam ir susirnkome, tam ir laika matavome kad žinoti kada geriausia pravažiuojame
Matai, pas mus galbut skirtingi interesai ir smagumo suvokimas. Su kokiais forikais ar outbackais galima ropoti per tas pusnis. Bet ka ten veikti paprastom imprezom?
Koks idomumas vaziuoti per pusnis tiesiai, be valdomo slydimo? Man ziema teikia malonuma kontroliuojamas slydimas, masinos pasistatymas pries posuki ir t.t. Cia tas pats pas jus gavosi kas ir rudeni automotoparke.
Ramas555 rašė:andrius_wrx rašė:jaroslavas rašė:pvz aš pirma slidinėjau, po to be slidimu ir gavosi liuks. Ir kiti bande važiuoti kikvuiena karta kitaip. Tam ir susirnkome, tam ir laika matavome kad žinoti kada geriausia pravažiuojame
Matai, pas mus galbut skirtingi interesai ir smagumo suvokimas. Su kokiais forikais ar outbackais galima ropoti per tas pusnis. Bet ka ten veikti paprastom imprezom?
Koks idomumas vaziuoti per pusnis tiesiai, be valdomo slydimo? Man ziema teikia malonuma kontroliuojamas slydimas, masinos pasistatymas pries posuki ir t.t. Cia tas pats pas jus gavosi kas ir rudeni automotoparke.
"andrius_wrx",gerbiu Tavo nuomone,tik stebin video ,ne visada suprasi kas ir kaip ten vyko.Vietos ten daug ir kontroliuojamiems slydimams ir nekontroliuojamiems ir visuose pasivazinejimuose galima rasti ka nors idomaus ,tik reik prisivers atplest uodega nuo PC.Del AutoMoto parko,tai vaziudami issivaizdavome visai kitaip,kad bus minkstas pagrindas o buvo pasale,bet ir tai dienos nesugadino,buvo didesni greiciai.Reik visokias salygas pasibandyt ir siaip linksmiau gyventi negu ziureti ,kaip kiti gyvena.I AutoMoto parka vaziavom vazinetis bagiu,kadangi neatlaike,tai teko su savu transportu.
![]()
Tie patys Gaiziunai:http://www.youtube.com/watch?v=GDNdMFTBBtU
AutoMotoparkas:http://www.youtube.com/watch?v=x20k7XwQKcQ
jaroslavas rašė:ai, kai jus jam aiškinat, na nemoka žiurėti video ir viskas

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių