Sveiki,
Taigi, kas kokius ratus ir padangas renkatės žiemai? Kokie išmatavimai tinka? Pasiklausius oficialių atstovų, tai susidaro įspūdis, kad jei koks nors išnešimas neatitiks milimetrais, tai nebegalioja garantija...
arunasz rašė:
siandien uzsidejau jau ant masinos tas Graspic DS2, tai ant slapio asfalto sux visiskas. Buvau priprates, kad stabdo super su vasarinem, o sitos ciuozia, na tiksliau abs isijungia :( Nors kiek pamenu, cia su daugeliu zieminiu taip. Reiks priprast ir tiek, saugesnius atstumus palaikyt.
arunasz rašė:
siandien uzsidejau jau ant masinos tas Graspic DS2, tai ant slapio asfalto sux visiskas. Buvau priprates, kad stabdo super su vasarinem, o sitos ciuozia, na tiksliau abs isijungia :( Nors kiek pamenu, cia su daugeliu zieminiu taip. Reiks priprast ir tiek, saugesnius atstumus palaikyt.
arunasz rašė:
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių