Nusifotografavau užsienyje

Apie viską

Re: Nusifotografavau užsienyje

Standartinė Sawliukas » 01 Rgs 2011, 14:34

kikimoro rašė:cia irgi ~2 men praejo

uz parkinga bauda :) Turiu ir as tokiu laisku jau 4 :) Praejo apie 15 men , bet atsiuncia paprastu pastu, tai kol neasius registruotu nesiruosiu nieko daryt :)
Sawliukas

Standartinė kikimoro » 01 Rgs 2011, 14:45

man idomu ant kiek jie teisiskai pajegus LT kazka isieskot - jei taip, tai su laiku gali suma isaugt xN kartu
be to, jei dar karta vaziuosiu, o planuoju spalio men, tai kokie mentai padulkins ar siaip kur patikrine?

bus juoko kai masina i saugojimo aikstele uzdarys
searching........searching.......searching.........
Vartotojo avataras
kikimoro
Valdybos narys / Moderatorius

Standartinė Sawliukas » 01 Rgs 2011, 14:51

kikimoro rašė:man idomu ant kiek jie teisiskai pajegus LT kazka isieskot - jei taip, tai su laiku gali suma isaugt xN kartu
be to, jei dar karta vaziuosiu, o planuoju spalio men, tai kokie mentai padulkins ar siaip kur patikrine?

bus juoko kai masina i saugojimo aikstele uzdarys

Del antro , karto nzn bet laiskai man prmi is Uk atvare paskui pakartotini priminimai is sveicarijos. Bet registruotu laisku nebuvo , tai teisininkas vienas sake , kol registruoto negausi ir nepasirasysi, gali must durniu, kad negavai is vis jokio laisko :)
Sawliukas

Standartinė kikimoro » 20 Rgs 2011, 22:04

chebryte, Spalio pradzioj nusimato man kelione i Norge kelioms dienoms.....galvoju kaip bus?...moket nemoket tas baudas? nes vaziuosim su ta pacia masina :)
bus chujova jei kazkur uzsirausim ir nutemps masina kol issiaiskins ar pan, gal geriau is cia sumoket? jei apskritai reikia moket, nes kazkaip abejoniu kyla...
Vartotojo avataras
kikimoro

Standartinė Andron » 20 Rgs 2011, 23:04

kikimoro rašė:chebryte, Spalio pradzioj nusimato man kelione i Norge kelioms dienoms.....galvoju kaip bus?...moket nemoket tas baudas? nes vaziuosim su ta pacia masina :)
bus chujova jei kazkur uzsirausim ir nutemps masina kol issiaiskins ar pan, gal geriau is cia sumoket? jei apskritai reikia moket, nes kazkaip abejoniu kyla...

Pries 2 metus Rygoje radau kvita uzkista uz valytuva, iki siol turiu kaip suvenira, baudos nemokejau.

Perrasyk auto ir vaziok .
Neleisk tuðèiai laiko - tai gyvenimo medþiaga...
Vartotojo avataras
Andron

Standartinė Jonas6x6 » 21 Rgs 2011, 07:51

tik kad pvz estai gali ir pasodinti jei nesumokėta bauda didelė
Subaru remontas Kaune, pakabos aukštinimas,važiuoklės ir variklių remontas
Diagnostika Subaru Select Monitor bei kitais specializuotais prietaisais
VISIEMS SUBARU MODELIAMS; http://www.premus.lt
8-37-323233;8-610-26939;Betygalos g.14, Kaunas N54.90435;E23.88318
Vartotojo avataras
Jonas6x6

Standartinė Scooby » 21 Rgs 2011, 07:56

kikimoro rašė:chebryte, Spalio pradzioj nusimato man kelione i Norge kelioms dienoms.....galvoju kaip bus?...moket nemoket tas baudas? nes vaziuosim su ta pacia masina :)

Visai nesenai draugas pasakojo, kad kazkurioje salyje pravaziavus pro tilta, ant kurio kabejo kamera, neuzilgo prisivijo policija ir primine, kad vaziuoja nesusimokeje baudos ar tai kazkokio mokescio.
Vartotojo avataras
Scooby

Standartinė Nitro » 21 Rgs 2011, 13:22

tai kad jau ir Lietuvoje panasus dalykai vyksta - prisiveja ir iteikia kvita uz inkilo nufotkinta greicio virsijima :]
Vartotojo avataras
Nitro

Standartinė remse » 21 Rgs 2011, 20:31

Scooby rašė:

Visai nesenai draugas pasakojo, kad kazkurioje salyje pravaziavus pro tilta, ant kurio kabejo kamera, neuzilgo prisivijo policija ir primine, kad vaziuoja nesusimokeje baudos ar tai kazkokio mokescio.

Sitas reikalas, užusienyje, veikia jau labai senai, Vokietija, Italija, Prancuzija, Austrija sitose ypac senai. Italijos autobanuose yra net fiksuojama per kiek laiko iveikiai tam tikra atstuma t.y. nuo vieno skanerio iki kito, jei kompas paskaiciavo, kad tu tuos km iveikiai per greitai, jis lygiai taip pat paskaiciuoja kokia bauda gausi.
Vokietijoje isbandytas reikalas su fotikais ir netinkamu stovejimu. Lygiai po pusmecio, kai gavau ceki uz stovejima ir kai buvau nufotkintas, teko pravaziuoti pro vokiecius. Tai kai sustabde, lietuvi visada sustabdys tik ivaziavus i vokieciu (cia sneku apie mikriuka), patikrino nuodugniai nuo a-z mano istorija. Nieko nerade palinkejo gero vejo.
Austrijoje daznai prisiveja ir israso 150eu kvituka uz nesumoketus kelius, nes pas juos privalo buti lipdukas ant priekinio stiklo.
Lietuvoje taip pat tokie dalykai jau vyksta. Bukit atsargus ir nepazeidinekit KET taisykliu ir nereiks sukt galvos del tokiu reikalu :) :) :)
Kroviniu gabenimas +37068749045
Vartotojo avataras
remse

Standartinė kikimoro » 21 Rgs 2011, 20:48

tai tipo susimoket geriau?
Vartotojo avataras
kikimoro

Standartinė remse » 21 Rgs 2011, 22:17

kikimoro rašė:tai tipo susimoket geriau?

Visada tureti grynu, jei zinai, kad esi nufotkintas. Arba bent jau korteleje, nes yra teke su vokieciu milicininku palyda vaziuoti iki bankomato issigryninti, nes pagrasino jei nemokesiu, tai paims kaip uzstata navigacija arba telefona. Tada as juos isvadinau italijos mafija, tada jie sako gal ir kazkas panasaus, bet jei mes tau israsysim kvita ir tu nesumokesi, kaip tada atgausim tuos pinigus. Nes tu isvaziuosi i lietuva ir tiutiu, nei taves, nei pinigu. Tuo atveju kai paima daikta, suraso daikto paemimo protokola (kuriuo mojavo man pagal nosi) ir paskiria teismo diena. Tada atvarai i teisma, jei nori atgauti daikta ir suzinojes kiek reikia moketi, sumoki ir atgauni daikta. O jei tu neatvarai i teisma ir tau buna pofik ant to daikto, jie skelbia aukciona ir pardave tavo telefona padengia tavo isiskolinima.
Bet tavo atveju gal kitaip yra, nes norgai ner tokie suzvereje kaip doičlandai.
Ir dar, negali zinoti kiek, kokioje salyje informacija yra laikoma duomenu bazeje. Pas visus skirtingai.
Kroviniu gabenimas +37068749045
Vartotojo avataras
remse

Ankstesnis

Grįžti į Bendras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Levux ir 0 svečių