kikimoro rašė:cia irgi ~2 men praejo
uz parkinga bauda
kikimoro rašė:cia irgi ~2 men praejo
kikimoro rašė:man idomu ant kiek jie teisiskai pajegus LT kazka isieskot - jei taip, tai su laiku gali suma isaugt xN kartu
be to, jei dar karta vaziuosiu, o planuoju spalio men, tai kokie mentai padulkins ar siaip kur patikrine?
bus juoko kai masina i saugojimo aikstele uzdarys
kikimoro rašė:chebryte, Spalio pradzioj nusimato man kelione i Norge kelioms dienoms.....galvoju kaip bus?...moket nemoket tas baudas? nes vaziuosim su ta pacia masina
bus chujova jei kazkur uzsirausim ir nutemps masina kol issiaiskins ar pan, gal geriau is cia sumoket? jei apskritai reikia moket, nes kazkaip abejoniu kyla...
kikimoro rašė:chebryte, Spalio pradzioj nusimato man kelione i Norge kelioms dienoms.....galvoju kaip bus?...moket nemoket tas baudas? nes vaziuosim su ta pacia masina
bus chujova jei kazkur uzsirausim ir nutemps masina kol issiaiskins ar pan, gal geriau is cia sumoket? jei apskritai reikia moket, nes kazkaip abejoniu kyla...
Scooby rašė:kikimoro rašė:chebryte, Spalio pradzioj nusimato man kelione i Norge kelioms dienoms.....galvoju kaip bus?...moket nemoket tas baudas? nes vaziuosim su ta pacia masina
Visai nesenai draugas pasakojo, kad kazkurioje salyje pravaziavus pro tilta, ant kurio kabejo kamera, neuzilgo prisivijo policija ir primine, kad vaziuoja nesusimokeje baudos ar tai kazkokio mokescio.
kikimoro rašė:tai tipo susimoket geriau?
Vartotojai naršantys šį forumą: Levux ir 0 svečių