Jonas6x6 rašė:o kaip zadat spresti pusasiu klausima?
Jonas6x6 rašė:o kaip zadat spresti pusasiu klausima?
Esprit rašė:Diver rašė:tai situos ir zadu daryti is plieno.
http://img222.imageshack.us/img222/54/liftkitca1.jpg
pas mane galas kilsteletas su tokiais...jonas teisingai sako, aliumnini guma ar dar kazkoki brieda naudoti nelogiska imi pliena arba spyziu arba nerza...
man dar idomu is to pakelimo su gumom, aisku apie gumas cia jau pasnekejo, bet kam daryti su varztais tokia makle? ten kur uzsisuka ant spilkos tai nesimato jokio stoparo jokios kontragaikes ir panasiai, tai jis "uzsisuka" tik is sriegio? tai jis manau atsisuks tikrai, beje taigi ten spilkos kodel ju neismusti ir vietoj ju nenaudoti ilgesniu arba rimtu varztu i ta vieta?
Samas rašė:Esprit rašė:Diver rašė:tai situos ir zadu daryti is plieno.
http://img222.imageshack.us/img222/54/liftkitca1.jpg
pas mane galas kilsteletas su tokiais...jonas teisingai sako, aliumnini guma ar dar kazkoki brieda naudoti nelogiska imi pliena arba spyziu arba nerza...
man dar idomu is to pakelimo su gumom, aisku apie gumas cia jau pasnekejo, bet kam daryti su varztais tokia makle? ten kur uzsisuka ant spilkos tai nesimato jokio stoparo jokios kontragaikes ir panasiai, tai jis "uzsisuka" tik is sriegio? tai jis manau atsisuks tikrai, beje taigi ten spilkos kodel ju neismusti ir vietoj ju nenaudoti ilgesniu arba rimtu varztu i ta vieta?
Varžtus užveržiau remplėm. Paskui viršui virš kaušiuko to uždėjau spyruoklines poveržles. Manau atsisukti neturėtų. Nebent atsiras laisvumas jei guma susispaus. o dėl pussašių tai berods iki 5 cm nieko nereikia nieko papildomo daryti. Čia kiek domėjausi forume. Išsidėvės gumos, dėsim špižių, metalą, ar dar ką, nebauskit taip
DidisBrolis rašė:Jonas6x6 rašė:o kaip zadat spresti pusasiu klausima?
o kiek galima kelt, kad nespręst šio klausimo?
xennon rašė:Per 5 metus su daugiau nei 5cm dropu nei vienos granatos neuzlenkiau. Ir nepasakyciau, kad tie pusasiai kreivai stovi.

Waidas rašė:Buvau susivirinęs tokias šaibas...
medžiagos: 5 mm storio 3 ir 5 cm plocio juosta, vamzdis 22mm (15vidinis) diametro. ~30 lt. Pusdienis darbo.
Idealiausia būtu gale šaibą dėti 1 cm aukštesne nei priekyje. Pr. 3cm, g 4cm, arba pr.4cm g.5cm.
2 metus taip važinėjau - jokio šalutinio poveikio... Žinoma, iškėlus reikia naujo suvedimo.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių