Legacy 2010 Service Manual

Bendri techniniai klausimai

Legacy 2010 Service Manual

Standartinė McPranas » 12 Lap 2011, 20:11

Sveiki,
gal kas matet kur nors internete ar netycia turit remonto zinyna (Service Manual) Legaciui nuo 2010 m :roll: . Kaip tik plukdausi toki eksponata, tai galvoju zinynas pravers. Beje turbut skirtingi zinynai USA ir EU modeliams?

Is anksto dekoju uz pagalba.
--Gyvenimas yra per trumpas skaityti geras knygas, todėl reikia skaityti tik labai geras knygas...
--Gyvenimas yra per trumpas vairuoti gerus automobilius, todėl reikia vairuoti SUBARU...
Vartotojo avataras
McPranas

Nuotraukos: 1

Re: Legacy 2010 Service Manual

Standartinė mariuzs » 12 Lap 2011, 20:47

McPranas rašė:Sveiki,
gal kas matet kur nors internete ar netycia turit remonto zinyna (Service Manual) Legaciui nuo 2010 m :roll: . Kaip tik plukdausi toki eksponata, tai galvoju zinynas pravers. Beje turbut skirtingi zinynai USA ir EU modeliams?

Is anksto dekoju uz pagalba.

http://www.bustedfingermotorsports.com/ ... f=18&t=122 :wink:

beje kruva info yra šitame legacy forume: http://legacygt.com
"05 lgt 5eat red sportswagon
Vartotojo avataras
mariuzs
Klubo narys

Standartinė McPranas » 12 Lap 2011, 21:02

Aciu labai...
--Gyvenimas yra per trumpas skaityti geras knygas, todėl reikia skaityti tik labai geras knygas...
--Gyvenimas yra per trumpas vairuoti gerus automobilius, todėl reikia vairuoti SUBARU...
Vartotojo avataras
McPranas

Standartinė McPranas » 26 Sau 2012, 21:28

Klausimas ta pacia tema, gal kas turite ar kur matete Europinio Legacio '10-11 service manual, ar bent jau elektrines schemas. Bendrai tai man USDM gerai tinka, bet jame net neuzsimenama apie galini ruko zibinta. Realiai pas mane pravodke yra ir lemputes i bagazines dangti dvieju siuleliu sudetos, kad butu galima priesrukine ijungti kaip europiniame modelyje. Bet neaisku kurios reles yra trukstamos ir dar kur ko truksta. Jei nerasiu sio modelio aprasymo jauciu reikes palyginamuoju metodu bandyti atrasti pagal senesnio modelio schemas.
Aciu
Pranas
Vartotojo avataras
McPranas

Standartinė Scooby » 26 Sau 2012, 21:47

McPranas rašė:Klausimas ta pacia tema, gal kas turite ar kur matete Europinio Legacio '10-11 service manual, ar bent jau elektrines schemas. Bendrai tai man USDM gerai tinka, bet jame net neuzsimenama apie galini ruko zibinta. Realiai pas mane pravodke yra ir lemputes i bagazines dangti dvieju siuleliu sudetos, kad butu galima priesrukine ijungti kaip europiniame modelyje. Bet neaisku kurios reles yra trukstamos ir dar kur ko truksta. Jei nerasiu sio modelio aprasymo jauciu reikes palyginamuoju metodu bandyti atrasti pagal senesnio modelio schemas.
Aciu
Pranas

Kaip ir mariuzs rase, yra legacygt forume, be to kazkur vakar ar uzvakar buvau ikeles nuoroda, manau ten irgi buvo manualas MY'10-11 modeliui, o jei ne, paskaitinejes foruma tikrai rasi
Vartotojo avataras
Scooby

Standartinė McPranas » 27 Sau 2012, 11:45

Aciu, bet vakar puse dienos legacygt foruma kasiau ir be naudos. Susidare ispudis, kad dauguma legacygt forumo dalyviu yra USDM legasiu savininkai, todel MY'10-11 USDM legacio manulas yra, o Europinio be sansu. O man kaip tik reikia pasiziureti, kaip europinyje padaryta, kad neburti schemu is naujo :)
Vartotojo avataras
McPranas

Standartinė Scooby » 27 Sau 2012, 12:00

McPranas rašė:Aciu, bet vakar puse dienos legacygt foruma kasiau ir be naudos. Susidare ispudis, kad dauguma legacygt forumo dalyviu yra USDM legasiu savininkai, todel MY'10-11 USDM legacio manulas yra, o Europinio be sansu. O man kaip tik reikia pasiziureti, kaip europinyje padaryta, kad neburti schemu is naujo :)

EUDM pabandyk i koki JMAC nuvaziaves pasiskolinti nusikopinimui
Vartotojo avataras
Scooby

Standartinė mariuzs » 27 Sau 2012, 12:22

Vartotojo avataras
mariuzs
Klubo narys

Standartinė McPranas » 27 Sau 2012, 13:15

Aciu, mariusz, sita vakar atsisiunciau, bet jis USDM, kaip ir ankstesnej nuorodoj. Susidaro ispudis, kad EDM 10-11 metu dar nenukosejo ir nepaplatino niekas.
Vartotojo avataras
McPranas

Standartinė mariuzs » 27 Sau 2012, 14:16

McPranas rašė:Aciu, mariusz, sita vakar atsisiunciau, bet jis USDM, kaip ir ankstesnej nuorodoj. Susidaro ispudis, kad EDM 10-11 metu dar nenukosejo ir nepaplatino niekas.

čia šneka apie MY10, bet neberadau kur nuoroda įmesta tame forume
http://www.subarulegacy.ru/forum/index.php?showtopic=23807
Vartotojo avataras
mariuzs
Klubo narys

Standartinė McPranas » 27 Sau 2012, 14:34

jo cia gera ideja... as irgi buvau uztikes kazkokias neaiskias uzuomenas i rusiska subaru foruma... jauciu reiks savaitgali pakapstyti detaliau, nors labai jau as nemegstu tos kirilicos, kurios ant mano klavos nera :)
Vartotojo avataras
McPranas

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių