Diver rašė:beje ka manot apie lietuviska kompa? vienas forumietis uzsimine, o siandien kaip tycia sujininka sutikau. tai sake galima pastatyti. tipo geras kompas. ar daug yra tokiais vazinejanciu?
na o purkstukai manau is nebrangiu geriausi valtec.
ir dar kaip suprantu duju purkstukus reikia statyti kuo zemiau, prie isiurbimo kolektoriaus pajungimo prie galvos.
Na taip, prašei papasakot, bet išties kai tas įrangas nemontuoju o tik naudotojas esu, nelabai yra ką pasakot, veikia ir tiek

. Apie patį kompą teko girdėti kad jis neblogas, daug nustatymų galimybių, tokių kaip žiemai ir t.t. Pats turiu kabelį ir išties nustatymų gan nemažai. Yra atskira lentelė 16x16 berods kur galima koreguoti mišinį, visoki purkštukų pašildymai žiemai, mišinio skaičiavimas vasarai/žiemai ir t.t. Per metus bent kelis kart išeina atnaujinimai programinės įrangos. Aš kai turiu kabelį tai juos susipūčiu, tai kaskart vis kokią naują funkciją įmeta

. Pati įranga t.y. mano komplektacija: Lietuviškas kompas, lietuviškas balionas, tomasseto reduktorius, multivožtuvas ir valtek purkštukai, per beveik 2 metus jokių trikdžių, dujų valgo visą laik panašiai nebuvo taip kad įšaugtų sąnaudos, nuo sudėjimo pirmą kart po 2k km nuvariau, pažėjo, tai net mišinio nereikėjo koreguot. Prasukta virš ~40k km. Žinant kad mokėjau su montavimu 1800LT, 2 metai garantija, ir atsipirko ji jau man senai, tai aš visokeriopai patenkintas. Kas liečia valtec purkštukas tai ir man juos siūlė dėt nes jie geriausi iš pigesnių, ir remontuojami pigiai ir lengvai, gumytes užtenka už kelis litus pakeisti, nes būna ir neremontuojamų ir t.t. Tai va tiek ir žinių apie tą LT kompą iš mano pusės.
Ant 3.0 outbacko lietuvišką kompą turi karrru man atrodo, bent kažkada ir buvo užsiminęs.