Kaljanas » 20 Lap 2007, 08:22
megstu dideles masinas, dar, kol buvo brnadinamos mintys, buvau isimylejes impreza (iki 97 metu kur ejo),bet draugei ziauriai nepatiko, taciau as jei visvien sakiau, masina vairuosiu as, todel ir pirksiu kokia noresiu :D, paskui persimeciau ant audi 100 awant, bet subaru vis sukdavosi galvoje del is visu pusiu girdimu pagyrimu.perskaiciau daug info forumuose apie audi, bet galiausiai vel sirdis pradejo linkti i subaru puse, kiek skaiciau forumus, klausinejau meistru ir seip chebros, subaru - geri galingi, negendantys auto, o dar man kaip zvejuj ir prie medziokles awd didelis didelis pliusas.apsistojau ties legacy (didesnis + didele bagazine), bet sitas variantas draugei irgi labai nepatiko.taigi, ieskojau legacy. O kkai pasakiau tvirtai, kad pirksiu subaru, prasidejo atkalbinejimai is visu pusiu - ryja benza, remontas brangus ir t.t. ir t.t. truko kantrybe ir budamas vilniuj, sau ir dar keliems artimiesiems pasakiau, jei siandien nieko nerasiu, nuvaziaves apziuret pora variantu, nebeieskosiu subaru.ir radau.....kai paveziau drauge, ji man pasake : -zinai, man sita masina labai patinka :D. man irgi labai patiko, nes iki tol subariku nebuvau vaziaves.
ka jau kalbeti apie melynas imprezas....apskritai melyna spalva mano megstamiausia.