Kodėl Subaru? Kodėl ne kitas auto?

Apie viską

RE: Kodėl Subaru? Kodėl ne kitas auto?

Standartinė Darius555 » 18 Lap 2007, 20:48

jaroslavas rašė:
Rašikit prašau į temą, o ne fludą. Apie problemas yra kitas skyrius

Sveiki as rinkausi Subaru, nes kazkokiam forume maciau kaip Mongolijoj Ulan Batoro Drag'e Forester 2,5XT padare M5
Darius555

Standartinė wzikas » 18 Lap 2007, 20:54

darius-> i darba su GS vazineju, tai issibarskino panele, man manymu, pirma nuo 18 ratu ir Kauno duobiu. Ant outbacku storesnes padangos ir vaziukle minkstesne. Turi GS'ai pakankamai bugu, bet gedimu per 70k nebuvo apart storkes varikliuko ;)
Leonid, '05 Forikas 2.5 XT ir '06 2.5 XTE
Vartotojo avataras
wzikas

Standartinė dreamix » 18 Lap 2007, 21:06

pasiemiau impreza nes dabar galiu derinti ir darba ir malonuma , daznai vazineju vieskeliais ko daugiau reikia , japoniskas tikslumas ir 4 varomi+ turba ;):)
p.s. dar patinka durys be remo ;)
Paskutinį kartą redagavo dreamix 18 Lap 2007, 21:07. Iš viso redaguota 1 kartą.
tiu riu tiu tiu STI turiu
Vartotojo avataras
dreamix
Klubo narys

Nuotraukos: 10

Standartinė andrius_wrx » 18 Lap 2007, 21:27

jaroslavas rašė:
Kodėl Subaru? Kodėl ne kitas auto? Koks buvo Jūsų kelias iki Subaru? Kas ir ka padėjo Jum apsisprest?

jei jau uzvedei tokia tema, tai galetum pradeti nuo savo istorijos.
2.0 T
3.0R H6
4.2 V8 :)
andrius_wrx

Standartinė Paulius » 18 Lap 2007, 21:50

Na, šnekant apie save, kai nuleidau 2000-ujų studentų džiaugsmą - 93m civiką i marčias tvirtai žinojau - kita auto bus keturiais varoma. Tenka prisipažinti, iš pradžių buvau linkęs galvoti apie audinę, bet šviesus protas nugalėjo ir pradėjau ieškoti Subaru :) Ieškoti pradėjau nuo Legacy, vos nenusipirkau paprastos imprezos, kol likimas nesuvedė su wrx :) Nesigailiu!
=====================
Alcatel telefoninės stotelės (PBX)
=====================
don't fight with idiots - they bring down you to their level, and then beat you with experience
Vartotojo avataras
Paulius
Klubo narys

Standartinė KArtas » 18 Lap 2007, 23:43

Pries gerus 5 metus, kai dar net neturejau teisiu, tevas nusipirko Impreza GT, atsimenu tai buvo ziema kazkur apie naujuosius metus. Uzsalus ezeram nuvaziavom palakstyt, pavazinejus ir perpratus siektiek jos valdyma ant ledo, man tai buvo tarsi kazkoks stebuklas, va ta akimirka ir uzsikreciau ta liga ir dar iki siol sergu ir nesiruosiu pasveikt :) Ir zinojau kad pirma mano auto bus Subaru, taip ir nutio issilaikes teises isygijau Legacy Turbo.

Tai va tokia ta trumpa pasaka :)
Vartotojo avataras
KArtas
Klubo narys

Standartinė Kaljanas » 20 Lap 2007, 08:22

megstu dideles masinas, dar, kol buvo brnadinamos mintys, buvau isimylejes impreza (iki 97 metu kur ejo),bet draugei ziauriai nepatiko, taciau as jei visvien sakiau, masina vairuosiu as, todel ir pirksiu kokia noresiu :D, paskui persimeciau ant audi 100 awant, bet subaru vis sukdavosi galvoje del is visu pusiu girdimu pagyrimu.perskaiciau daug info forumuose apie audi, bet galiausiai vel sirdis pradejo linkti i subaru puse, kiek skaiciau forumus, klausinejau meistru ir seip chebros, subaru - geri galingi, negendantys auto, o dar man kaip zvejuj ir prie medziokles awd didelis didelis pliusas.apsistojau ties legacy (didesnis + didele bagazine), bet sitas variantas draugei irgi labai nepatiko.taigi, ieskojau legacy. O kkai pasakiau tvirtai, kad pirksiu subaru, prasidejo atkalbinejimai is visu pusiu - ryja benza, remontas brangus ir t.t. ir t.t. truko kantrybe ir budamas vilniuj, sau ir dar keliems artimiesiems pasakiau, jei siandien nieko nerasiu, nuvaziaves apziuret pora variantu, nebeieskosiu subaru.ir radau.....kai paveziau drauge, ji man pasake : -zinai, man sita masina labai patinka :D. man irgi labai patiko, nes iki tol subariku nebuvau vaziaves.
ka jau kalbeti apie melynas imprezas....apskritai melyna spalva mano megstamiausia.
Kaljanas

Ankstesnis

Grįžti į Bendras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių