savo itarimais pasidalinsiu: manyciau kad teks 'gedima' nurashyt ant variklio viduriu, t.y. ju bukles. matomai variklio viduriai nebuvo tokie kokie turetu but... o ir shiaip variklis kazhkaip tais triukshmingokai dirbo... nuo pat pradzhiu man tas variklis itarimus kele. jau kai nusipirkau jis vazhiavo kaip su 130 AG net neturinciu aparatu... vienzo - vezhliukas totalus buvo. tik pravazhinejus savaitele jis atsigavo iki to kad bent jau pajaust kad bent turba pucia

o ir pati turbina defektuota buva - skleide 'dauzhymosi' garselius. kai pakeiciau turba tai pasirodo kad ir tepalai i ishmetimo sistema pakliudavo ne ish variklio, o ish turbos - tai jau buvo kile minciu kad visgi variklis pas mane ne toks ir blogas... bet...
bet kokiu atveju tiklsesne diagnoze ishaishkes ne anksciau nei poros savaiciu - paprashysiu RSe kad pabertu varikli kai tures laiko.
apie dabartine padeti: variklis nuo sti ver3, greiciu dezhe nuo sti ver3(tiksliai neprisimenu). turba - td04L (jei teisingai pamenu koda). turba daba pucia tik apie 0,4-0,5. tiesiog kol kas nesinori uzhputinet pakol net nepasitikrines su wide-band'u kas pas mane ish to motoro ishkeliauja
beje, net ir su ~0,4-0,5 bar mashina vazhiuoja pakankamai smagiai - manau GTeshke su tokiu uzhputimu vazhiuoju shiek tiek vangiau. lyginant su buvusiu motoru tai dabartinis yra shiek tiek ashtresnis, aktyvesnis. gal pasirode, bet ir prie mazhu apsuku (pakol turba nepucia) mashina pasidare daug gyvesne.
su pravodke ishsiprende viskas gerai. meistriukas tikrai turejo pavargt kol viska pagamino 'ish naujo'. nes visas fishkes kurios buvo prie '99 GT kompo yra visishkai netinkamos dabartiniam kompui. vienzo - darbo meistras tikrai turejo: schemos+ belekiek braizhymosi/zhymejimosi ant popieriu + belekiek smulkmenishko darbo = sekmingai pajungta pravodke. veikia VISISHKAI VISKAS - net ir 'check engine' perspejimas pilnai funkcionuojantis. elektrinei daliai rashau 10-tuka!!!