Didesne dalimi sutinku su Prodrive'o išaskyta nuomone. Tik tiek, kad aš paskutinį kartą buvau gal prieš kokias 6 savaites. Tad mano žinios gali būt pasenusios.
Tas apsilankymas galutinai atėmė noras lankytis dar bent kartą, bent jau kol neišgirsiu atsiliepimų, kad vėl viskas stojo į senas vėžes. Vyrai - tvarkykites. Pravažiavęs visąlaik vietoje pakomentuodavau savo atsiliepimus. Ir nurodydavau LABAI TIKSLIAI problemas pobūdį ir galimas bėdas - į nė vieną pastabą nebuvo atsižvelgta ir visąlaik 'atkertama', kad patys remontuotojai pravažiuodavo su tais kartingais ir jiems viskas 'normoje'... Visų bent kiek technikoje besigaudančių asmenų nuomonė dėl kartingų stovio visu 100% sutampa su maniške - tad tai nėra mano priekabus vertinimas, o tikslus buvusių bėdų vardinimas.
Dažniausios bėdos sutinkamos Jūsų kartinguose (žiūrint senesnį nei 6 sav. laikotarpį): kai kurių kartingų stabdžiai katastrofiški, kitos dalies - pusėtini; ratų pasukamomo problema (į vieną pusę posūkis gerai daros - į kitą vos vos... arba į abi puses blogai); kai kurie motorai žiauriai prastai sureguliuoti (vos vos bėgėjasi...).
Labai noriu tikėt, kad anksčiau ar vėliau šios problemos bus visiškai išspręstos.
p.s. anksčiau kiekvieną savaitę bent pusvalandžiui atlėkdavau pas Jus - kodėl daba nesilankau išvardinau viršuje