KARAS KELIUOSE "pavyzdys"

Apie viską

KARAS KELIUOSE "pavyzdys"

Standartinė Philasz » 29 Spa 2007, 08:00

Vakar vakare (tamsiu paros metu,veiksmas VLN),vaziuojant i Pagiriu puse,staiga pamaciau i mano puse mano eile vaziuojancia masina! (toje dalyje kelias siek tiek vingiuotas, ir eina istisine linija).Staigiu stabdymu ir pasukimu i kelkrasti pavyko isvengti susidurimo (asmeniskai tuo metu apie 100km/h vaziavau, tai butu geras blynas likes).Apsisukau,pasivijau zmogeli grynai is smalsumo (neturiu iprocio pradzioj sumalt marmuzes, o paskui ieskot preteksto)-o vaizdas,kad jis ir toliau vinguriuoja,posukio zenklais nesamones darydamas ir pan.Aplenkiau, sustabdziau su avariniu,bet nespejus islipt is masinos,zmogus pasidave begt...kelis sykius dar syk aplenkus,veiksmas tas pats, bet kiekviena syki jo veiksmai agresyvejo...kol syki praktiskai vos,vos neistume manes i griovi..teko laikytis atstumo ir ziureti kaip zmogus, nu tikrai pavojingai zigzaguodamas vaziuoja toliau.Nuo to momento buvo informuota keliu policija.Privaziavom iki jo namu (KIAUNIU 6g.,tiesa, masina citroen XM,Valst.Nr, veliau pridesiu).Zmogui islipo is masinos, priejo prie mano masinos,teko ir man lipt.Keliom frazem persimetus, isitikinau,kad jis girtas..bandant prisiartint,zmogus dave i kojas prie suns ir eme pjudyt.Teko dar syk skambint policijai.Po 40-50min. pasidore musu patruliai,atseit,si dalis priklauso VLN, ir teko is pacio centro vaziuot.Snekant reziumavo,kad siuo metu situacija bepasmiska,kadangi zmogus buvo namuose, ir jei girtas,gales pasiteisint,jog spejo prisigert ten.Sutikau su tuom,bet pareiskiau,kad grieztas ispejimas ar pagasdinimas galetu ji siek tiek atvest i prota.Tai policija net isileista nebuvo, o kaip tik isjungtos sviesos ir visiskas ignoravimas.Reziume-girti ir toliau sekmingai savivaliauja keliuose keldami rizika kitu gyvybem (tikrai man baisu pagalvot,kad po tokio isgamos ratais gali pakliut kad ir vaikas) ir ju turtui,o policijos rankos dar trumpokos.Tad demesingumo,tolerancijos viens kitam ir nebukit abejingi kaz vyksta keliuose..
PARDUODU U/P,BABINA,laisvu ranku irangahttp://www.subaruklubas.com/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7651&pid=122646#post_122646

DON'T DRINK AND DRIVE!
JUST SMOKE AND FLY... :)
Vartotojo avataras
Philasz

RE: KARAS KELIUOSE "pavyzdys"

Standartinė marelis » 29 Spa 2007, 08:27

pagyrimai kolegai. tikrai džiaugiuos, kad nelikai abejingas tokiam nutikimui. tik keista, kad patruliai taip ilgai reagavo. anyway, kai tokie pradės bijoti ne tik pareigūnų, bet ir paprastų eismo dalyvių, situacija gal pagerės ;)
marelis

Standartinė Speedy_Gonzalez » 29 Spa 2007, 08:27

reikejo tokiam, gerai i duda duot...
Konstruktorius
Vartotojo avataras
Speedy_Gonzalez
Klubo narys

Nuotraukos: 0

Standartinė Paulius » 29 Spa 2007, 08:49

marelis rašė:
pagyrimai kolegai. tikrai džiaugiuos, kad nelikai abejingas tokiam nutikimui. tik keista, kad patruliai taip ilgai reagavo. anyway, kai tokie pradės bijoti ne tik pareigūnų, bet ir paprastų eismo dalyvių, situacija gal pagerės ;)

Pats gyvenu tame krašte, šiek tiek pastebiu situaciją - ten kaip tik ribojasi Vilniaus MIESTAS su Vilniaus RAJONU. Prisišaukti ką nors - tas pats kas į kokį vienkiemį. MENTAI sėdintys už 02 su paskambinusiais žaidžia futbolą, atvažiuoja tik tada kai prasilieja kraujas, jokios prevencijos, etc.... Respect's, kad ir link lenkų pusės yra gerų piliečių ;)
Paskutinį kartą redagavo Paulius 29 Spa 2007, 13:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
=====================
Alcatel telefoninės stotelės (PBX)
=====================
don't fight with idiots - they bring down you to their level, and then beat you with experience
Vartotojo avataras
Paulius
Klubo narys

Standartinė andrius_wrx » 29 Spa 2007, 09:04

Speedy_Gonzalez rašė:
reikejo tokiam, gerai i duda duot...

lengva pasakyti. Ka zinai kas girtam uzplauks? Pradejo siundyti suni, po to galejo peili ar koki saunamaji ginkla issitraukti. Su tokiais labai atsargiai reikia.
2.0 T
3.0R H6
4.2 V8 :)
andrius_wrx

Standartinė Philasz » 29 Spa 2007, 09:13

kiek supratau, ten veliau iskvietimas buvo perkoreguotas is keliu eismo pazeidimu i galima uzpjundyma sunimi,tai vietoj keliu policijos atvaziavo patruliuojantis ekipazas...o jie grieztai pasiskirste zonomis,ir i kitu teritorijas nosies nekisa, nors ir butu cia pat.
2 Speedy>ir buciau...cia ne sunkiausias darbas..bet jo kieme,jo paties sumusimas man kainuotu daugiau nemalonumu,o veliau ir laiko su ta pacia policija...nors policijos ekipazui atsiveikinant tiesiai sviesiai pasakiau-duok die,kad vienas is musu greitu laiku ta zmogeli priciuptume,kol dar ko nepridare..bet geriau,kad jus, nes po manes jam labai skaudes:)..
PARDUODU U/P,BABINA,laisvu ranku irangahttp://www.subaruklubas.com/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7651&pid=122646#post_122646

DON'T DRINK AND DRIVE!
Vartotojo avataras
Philasz

Standartinė wzikas » 29 Spa 2007, 09:20

siuo atvieju gal reikejo telefonu nufilmuot... ir tai vargu ar padetu...

man dar yra tokia paranoja kai po statybu vaziuoja savivarciai ir molis nuo ju krenta i visas puses. Tokiu pora pridaviau mentam - atseit yra kazkokios baudos uz keliu tersima. Tiesiog karta lenkiau KRAZA, o nuo jo molio gabalas nukrito, atsoko i man prieki graziai sumale.
Leonid, '05 Forikas 2.5 XT ir '06 2.5 XTE
Vartotojo avataras
wzikas

Standartinė sukceno » 29 Spa 2007, 09:46

Greitkelio ruože tarp Vilniaus ir Kaišiadorių rajono vairuotojams, pastebėjusiems įtartinai manevruojantį, dideliu greičiu lekiantį automobilį arba eismo įvykį, siūloma paskambinti numeriu (8-655) 66300, o nuo Kaišiadorių iki Raseinių rajono pabaigos - (8-655) 66301.
Vartotojo avataras
sukceno

Standartinė sekmadienis » 29 Spa 2007, 09:56

dideliu greičiu lekiantį automobilį arba eismo įvykį, siūloma paskambinti numeriu (8-6 -negi pradesit skust greiciau vaziuojancius?
Vartotojo avataras
sekmadienis

Standartinė Paulius » 29 Spa 2007, 09:58

sekmadienis rašė:
dideliu greičiu lekiantį automobilį arba eismo įvykį, siūloma paskambinti numeriu (8-6 -negi pradesit skust greiciau vaziuojancius?

Aisku, ne iki Petraicio lygio, bet.... Kokiu priemoniu siulai imtis pazabot kara keliuose? Puikus pavyzdys Vokietijoj - apie itartina eismo dalyvi policija sulaukia ne vieno skambucio, ir i tai reaguoja. Ir turi jie visai kitokia siatuacija keliuose. Na aisku, dar yra apskritai zmoniu kulturos lygis, bet cia jau kita tema.
Paskutinį kartą redagavo Paulius 29 Spa 2007, 09:59. Iš viso redaguota 1 kartą.
=====================
Alcatel telefoninės stotelės (PBX)
=====================
don't fight with idiots - they bring down you to their level, and then beat you with experience
Vartotojo avataras
Paulius
Klubo narys

Standartinė arunas » 29 Spa 2007, 10:13

del greičiau vaziuojančio nemanau kad reiketu skambinti, bet yra tokiu kurie ne tik greitai bet ir agresyviai važiuoja nepaisydami nieko, va tokius tai tikrai reikia skūst
forester s-turbo
arunas

Standartinė Philasz » 29 Spa 2007, 10:16

visu pirma, kaip teisiskai IMANOMA zmogelio skambuti uzfiksuoti kaip keliu eismo pazeidima?Zmogaus pasakymas policijai,kad va pro mane praleke masina 150km,h neturi jokio teisinio pagrindo, o tik igalioja policija imtis atitinkamu veiksmu.
O visu antra,praktika rodo,kad tokia prevencija yra mazai veiksminga..tiesiog lozungas ir tiek...
Pabaigai - man labiau nei juokinga, kad nuo vieno rajono iki kito-reikia vienu tel. skambint, veliau kitu...tai gal netrukus zmogus, noredamas pranest apie pastebeta vairuotojo pazeidima tures pasiemes tel. knygos storio zurnale ieskot, kokiu Nr. policijai skambint?:)

DON'T DRINK AND DRIVE!
Vartotojo avataras
Philasz

Standartinė xennon » 29 Spa 2007, 10:17

Taigi rase, kad per tas 2 savaites kai buvo paskelbti tie numeriai, niekas neskambino :D
Vartotojo avataras
xennon
Moderatorius

Standartinė jaroslavas » 29 Spa 2007, 10:21

Jo šanuolis kad nors bandei sustabdyti. Aš tavo vietoje (nes tavo juosta tiesiog ant taves važiavo) jam taip lengvai neatleisčiau. Kodėl? Mano nuomonė tai buvo pasikesinimas nužudyti, o ne šeip autoįvikis. Kaip atkeršičiau? Greičiausiai ne teisiškai, nes policija liudytojo parodimais nesivadovavo, reiškia įstatimai nepaveikė.
Vartotojo avataras
jaroslavas
Klubo narys

Standartinė ashay » 29 Spa 2007, 13:54

Jeigu jau paliesta vairavimo kultūra Lenkijoje, įterpsiu ir aš savo "trigrašį". Nedaug yra tekę pačiam vairuoti joje, bet kiek mačiau per priekinį autobuso langą (yra tekę keliauti kaip grupės vadovui), jų vairavimo kultūra aukštesniame lygyje, deja...
SUBARU LEGACY UNIVERSALAS 2,2
Yahoo Messenger: sadyvra1@yahoo.co.uk
http://public.fotki.com/AshayAshay/
ashay

Kitas

Grįžti į Bendras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių