Kaip yra su vairuotojo pažymėjimu?

Apie viską

Re: Kaip yra su vairuotojo pažymėjimu?

Standartinė PhaRaoN » 13 Bal 2010, 07:31

xennon rašė:
Jonas6x6 rašė:.. Bet kai darai naują pažymėjimą, foto įvedamas į duombazę

Iiiiirrrr???? :roll:

jojo, sitas geras :D ir man idomu, kas cia tokio, jei foto ivedama i duobaze..
wannabeSTi
Vartotojo avataras
PhaRaoN

Standartinė aiva » 13 Bal 2010, 07:51

Philasz rašė:Pas mane taip pat seno pavyzdzio teises be galiojimo laiko..nu ir ka,artimiausiu laiku ne nezadu keistis...kam keisti dokumenta,kurio galiojimas amzinas :) :) :) :) :). LT atsauke butinuma pasikeist. Vienintelis dalykas del ko daryciausi,tai jei su auto dazniau keliauciau po uzsienio-kiek skaiciau spaudoje, ten gali buti problemeliu (nors vel..06-07m ismaisiau ne viena sali, buvo sustabdziusi ir policija, bet viskas tvarkoje).
Asmeniskai tikiuosi sulaukti visoje EU vieningai patvirtinto teisiu pavyzdzio (lyg ir zadejo artimu laiku ..)..ne taip kaip dabar LT, kas pora metu vis kazka keicia..

As siaip nematau problemos pasikeisti, mano buvo 2003 isduotos su galiojimu, taciau buvo problemu su uzsienio policija pora kartu tai keiciau, plius galiu sitas naudoti kaip asmens dokumenta, ko seno pvz jau nepripazysta net LT. Ir uzsienyje nekyla problemu, ir masinas ten galiu ramiai nomuotis... O kol Europoje patvirtins bendro pavyzdzio forma tai ir siu galiojimas baigsis... Tad pasikeitus gyvenu ramiau, vietos pinigineje uzima jos maziau. Kol kas matau tik pliusus.

Man siaip idomesni sprendimai, del laikinu teisiu, kurios jau siemet nustos galioti, o seime dar net nera normaliai patvirtintos taisykles kaip keisti jas...
Impreza RS
**Automobilių remontas Kaune 860711195 (darbo dienomis)**
http://www.gerautus.lt/content/autoservisas.html
Vartotojo avataras
aiva

Standartinė Philasz » 13 Bal 2010, 08:50

aiva rašė:
Philasz rašė:Pas mane taip pat seno pavyzdzio teises be galiojimo laiko..nu ir ka,artimiausiu laiku ne nezadu keistis...kam keisti dokumenta,kurio galiojimas amzinas :) :) :) :) :). LT atsauke butinuma pasikeist. Vienintelis dalykas del ko daryciausi,tai jei su auto dazniau keliauciau po uzsienio-kiek skaiciau spaudoje, ten gali buti problemeliu (nors vel..06-07m ismaisiau ne viena sali, buvo sustabdziusi ir policija, bet viskas tvarkoje).
Asmeniskai tikiuosi sulaukti visoje EU vieningai patvirtinto teisiu pavyzdzio (lyg ir zadejo artimu laiku ..)..ne taip kaip dabar LT, kas pora metu vis kazka keicia..

As siaip nematau problemos pasikeisti, mano buvo 2003 isduotos su galiojimu, taciau buvo problemu su uzsienio policija pora kartu tai keiciau, plius galiu sitas naudoti kaip asmens dokumenta, ko seno pvz jau nepripazysta net LT. Ir uzsienyje nekyla problemu, ir masinas ten galiu ramiai nomuotis... O kol Europoje patvirtins bendro pavyzdzio forma tai ir siu galiojimas baigsis... Tad pasikeitus gyvenu ramiau, vietos pinigineje uzima jos maziau. Kol kas matau tik pliusus.

Man siaip idomesni sprendimai, del laikinu teisiu, kurios jau siemet nustos galioti, o seime dar net nera normaliai patvirtintos taisykles kaip keisti jas...

As ir sakiau, kad daznesnis vazinejimas i uzsieni mane paskatintu pasikeist teises del sventos ramybes...(pas mane 96m,be galiojimo laiko)
Kaip gali LT nepripazinti oficialaus dokumento?kitas dalykas,kad del dazno padirbinejimo i ji ziuri itariai..bet cia jau ne mano problemos..tam juk yra tapatybes kortele
O del ES patvirtinto dokumento-na cia tik laiko klausimas (ir as manau,kad poros metu laikotarpio)..tik nenustebciau, jei LT bukagalviai politikai dar kokiu savo direktyvu neisleistu..
PARDUODU U/P,BABINA,laisvu ranku irangahttp://www.subaruklubas.com/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7651&pid=122646#post_122646

DON'T DRINK AND DRIVE!
JUST SMOKE AND FLY... :)
Vartotojo avataras
Philasz

Standartinė DEIMAZAS » 13 Bal 2010, 09:36

Jonas6x6 rašė:problemos žinoma nėra. Bet kai darai naują pažymėjimą, foto įvedamas į duombazę

Tuomet ir paso naujo neimk, nes ten net ir pirštų antspaudus skenuoja :D netik foto įkelia
Su baru nuo 1999-tų
Vartotojo avataras
DEIMAZAS

Standartinė Tomas28 » 13 Bal 2010, 10:15

Del auto nuomos uzsienyje, tai tiek ispanijoj, tiek graikijoje neturejau jokiu problemu su tom senom teisem. Aisku, pareigunai nebuvo sustabde, idomu kaip tada butu buve :) Reiks pasikeisti kada prie progos, bet vis neprisiruosiu :D
ready, steady, b00st... :D
Vartotojo avataras
Tomas28

Standartinė tomazas555 » 13 Bal 2010, 12:53

Vazinejuosi su seno pavyzdzio ir be galiojimo. Jokiu problemu LT. O keisiuos kai suvienodins su ES. Nes kam keist, jei galiojimas atsiranda :mrgreen: o po to nepasibaigus jam, o gal ir pasibaigus vel keist i ES pavyzdzio. Zodziu vazinesim, kaip prie RU, kol nesuplys :mrgreen: (del patogumo nesiginciju). O uzsieni nera padeties be iseities :mrgreen:
Arba pas mus, istatymo be apstatymo :twisted:
LEGACY wagon '97 2.0 MT
LEGACY wagon '94 2.2 AT
http://www.foresterclub.lt
Vartotojo avataras
tomazas555

Nuotraukos: 7

Standartinė Jonas6x6 » 13 Bal 2010, 13:17

PhaRaoN rašė:
xennon rašė:
Jonas6x6 rašė:.. Bet kai darai naują pažymėjimą, foto įvedamas į duombazę

Iiiiirrrr???? :roll:

jojo, sitas geras :D ir man idomu, kas cia tokio, jei foto ivedama i duobaze..

Praskrisi pro radarą - foto atitinka su duombaze - kaltininkas aiškus.
Subaru remontas Kaune, pakabos aukštinimas,važiuoklės ir variklių remontas
Diagnostika Subaru Select Monitor bei kitais specializuotais prietaisais
VISIEMS SUBARU MODELIAMS; http://www.premus.lt
8-37-323233;8-610-26939;Betygalos g.14, Kaunas N54.90435;E23.88318
Vartotojo avataras
Jonas6x6

Standartinė Alius » 13 Bal 2010, 14:01

Mane Vokietijoje sutabde tai jokiu problemu del senu. Jiems idomiau buvo mano masina is amerikos su LT tranzitiniais numeriais :D
Vartotojo avataras
Alius

Standartinė andrius_wrx » 13 Bal 2010, 15:32

Jonas6x6 rašė:Praskrisi pro radarą - foto atitinka su duombaze - kaltininkas aiškus.

genialiu minciu pas tave ziuriu daug.
Ka dar sugalvosi? Nekeisi paso, nes jei padarysi nusikaltima - pirstu antspaudai duombazej?
2.0 T
3.0R H6
4.2 V8 :)
andrius_wrx

Standartinė Tomas_as » 13 Bal 2010, 15:38

Jonas6x6 rašė:Praskrisi pro radarą - foto atitinka su duombaze - kaltininkas aiškus.

Tai kad dabar jei neklystu uztenka masinos numerio ir yra baudziamas savininkas, nereikia net nuotraukos.
Vartotojo avataras
Tomas_as

Standartinė Jonas6x6 » 13 Bal 2010, 15:42

andrius_wrx rašė:

genialiu minciu pas tave ziuriu daug.
Ka dar sugalvosi? Nekeisi paso, nes jei padarysi nusikaltima - pirstu antspaudai duombazej?

Ačiū, jei Tau trūksta fantazijos - galiu pasidalint!
Subaru remontas Kaune, pakabos aukštinimas,važiuoklės ir variklių remontas
Diagnostika Subaru Select Monitor bei kitais specializuotais prietaisais
VISIEMS SUBARU MODELIAMS; http://www.premus.lt
8-37-323233;8-610-26939;Betygalos g.14, Kaunas N54.90435;E23.88318
Vartotojo avataras
Jonas6x6

Ankstesnis

Grįžti į Bendras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių