xennon rašė:Jonas6x6 rašė:.. Bet kai darai naują pažymėjimą, foto įvedamas į duombazę
Iiiiirrrr????
jojo, sitas geras
xennon rašė:Jonas6x6 rašė:.. Bet kai darai naują pažymėjimą, foto įvedamas į duombazę
Iiiiirrrr????
Philasz rašė:Pas mane taip pat seno pavyzdzio teises be galiojimo laiko..nu ir ka,artimiausiu laiku ne nezadu keistis...kam keisti dokumenta,kurio galiojimas amzinas![]()
![]()
![]()
![]()
. LT atsauke butinuma pasikeist. Vienintelis dalykas del ko daryciausi,tai jei su auto dazniau keliauciau po uzsienio-kiek skaiciau spaudoje, ten gali buti problemeliu (nors vel..06-07m ismaisiau ne viena sali, buvo sustabdziusi ir policija, bet viskas tvarkoje).
Asmeniskai tikiuosi sulaukti visoje EU vieningai patvirtinto teisiu pavyzdzio (lyg ir zadejo artimu laiku ..)..ne taip kaip dabar LT, kas pora metu vis kazka keicia..
aiva rašė:Philasz rašė:Pas mane taip pat seno pavyzdzio teises be galiojimo laiko..nu ir ka,artimiausiu laiku ne nezadu keistis...kam keisti dokumenta,kurio galiojimas amzinas![]()
![]()
![]()
![]()
. LT atsauke butinuma pasikeist. Vienintelis dalykas del ko daryciausi,tai jei su auto dazniau keliauciau po uzsienio-kiek skaiciau spaudoje, ten gali buti problemeliu (nors vel..06-07m ismaisiau ne viena sali, buvo sustabdziusi ir policija, bet viskas tvarkoje).
Asmeniskai tikiuosi sulaukti visoje EU vieningai patvirtinto teisiu pavyzdzio (lyg ir zadejo artimu laiku ..)..ne taip kaip dabar LT, kas pora metu vis kazka keicia..
As siaip nematau problemos pasikeisti, mano buvo 2003 isduotos su galiojimu, taciau buvo problemu su uzsienio policija pora kartu tai keiciau, plius galiu sitas naudoti kaip asmens dokumenta, ko seno pvz jau nepripazysta net LT. Ir uzsienyje nekyla problemu, ir masinas ten galiu ramiai nomuotis... O kol Europoje patvirtins bendro pavyzdzio forma tai ir siu galiojimas baigsis... Tad pasikeitus gyvenu ramiau, vietos pinigineje uzima jos maziau. Kol kas matau tik pliusus.
Man siaip idomesni sprendimai, del laikinu teisiu, kurios jau siemet nustos galioti, o seime dar net nera normaliai patvirtintos taisykles kaip keisti jas...
Jonas6x6 rašė:problemos žinoma nėra. Bet kai darai naują pažymėjimą, foto įvedamas į duombazę

PhaRaoN rašė:xennon rašė:Jonas6x6 rašė:.. Bet kai darai naują pažymėjimą, foto įvedamas į duombazę
Iiiiirrrr????
jojo, sitas gerasir man idomu, kas cia tokio, jei foto ivedama i duobaze..
Jonas6x6 rašė:Praskrisi pro radarą - foto atitinka su duombaze - kaltininkas aiškus.
Jonas6x6 rašė:Praskrisi pro radarą - foto atitinka su duombaze - kaltininkas aiškus.
andrius_wrx rašė:Jonas6x6 rašė:Praskrisi pro radarą - foto atitinka su duombaze - kaltininkas aiškus.
genialiu minciu pas tave ziuriu daug.
Ka dar sugalvosi? Nekeisi paso, nes jei padarysi nusikaltima - pirstu antspaudai duombazej?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių