Cvekas_GT rašė:lempų išimt nereik pas classic'ą. Jei kablys yra, pirmiausia jį reik nuimt, nes jis ir bus prisuktas tais dideliais varžtais, kurie laiko ir bamperį
HDi rašė:Cvekas_GT rašė:lempų išimt nereik pas classic'ą. Jei kablys yra, pirmiausia jį reik nuimt, nes jis ir bus prisuktas tais dideliais varžtais, kurie laiko ir bamperį
Tik linkiu kad nebūtų prikerpėję veržlės, nes man atšoko veržlės privirinimas nuo balkio, ir teko pjaut tuos varžtus, o priėjimas ne pats geriausias ten prie jų
Arba iš karto nugręžinėt
![]()
Cvekas_GT rašė:HDi rašė:Cvekas_GT rašė:lempų išimt nereik pas classic'ą. Jei kablys yra, pirmiausia jį reik nuimt, nes jis ir bus prisuktas tais dideliais varžtais, kurie laiko ir bamperį
Tik linkiu kad nebūtų prikerpėję veržlės, nes man atšoko veržlės privirinimas nuo balkio, ir teko pjaut tuos varžtus, o priėjimas ne pats geriausias ten prie jų
Arba iš karto nugręžinėt
![]()
man kai atitrūko, tai pjausčiau iš vidaus skardas, dėjau plokšteles ir prie jų veržles virinau, po to gražiai skardas užvirinau, užtepiau bitumu ir ramu. Bet tikrai linkiu kad atsisuktų
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių