Ispjautas katalizatorius Imprezoje ka galima det vietoje jo?

Ispjautas katalizatorius Imprezoje ka galima det vietoje jo?

Standartinė Wollker » 08 Gru 2010, 09:16

Laba ieskojau kazko apie savo beda bet konkretaus nieko neradau tai nusprendziau paklaust.
Vienu zodziu pas mane Impreza 1.6 99 metu ispjautas kaip ir visose turgaus masinose katalizatorius ir kai vaziuoju ant 2500 3000 rmp pradeda labai plerpti variklis kazkoks ten bakelis issiplecia ir kadangi nera katalizatoriaus jisai rezonuoja taip baisiai sake meistras pas kuri buvau nuvezes paziureti.Ir jis man tik vienintele isseiti pasiule kuri labai sunkiai manau igyvendinama issidet kolektoriu nauja su katalizatorium kadangi kazkaip ten pas mane Imprezoj katalizatorius eina kartu su kolektorium ir kitaip ten nieko neimanoma padaryti tai ir noriu zinovu paklaust ar imanoma ka nors padaryti be sito dalyko ar tikrai ten neimanoma nei rezonatoriaus ivirint nei dar ko tik orginaliai reik grazint katalizatoriu i vieta ? aciu uz pagalba is anksto :)
Vartotojo avataras
Wollker

Re: Ispjautas katalizatorius Imprezoje ka galima det vietoje

Standartinė Levux » 08 Gru 2010, 11:19

Plerpia tai tikriausiai, kad katalizatoriaus vietoje esantys likučiai, t.y. 'nešvariai' išluptas katalizatorius. Arba gali būti, kad ir bet kuris kitas bakelis ar net pats duslintuvas 'dainuoja'.
Manyčiau reik pradėt, nuo 'katalizatoriaus' pakeitimo į vamzdį arba jei yra galimybė, tai į rezonatorių. Tik vat neprisimenu, koks ten priėjimas prie katalizatorių 'atmosferikuose'... Bet norėčiau manyt, kad nei jokių kolektrių, nei dar kokių didelių mazgų keist nereikės.

p.s. geriausia, kad tavo mašina apžiūrėtų dar vienas, normalus meistras - bo jei tvarkant plerpimą bakeliuose siūlo tuo pačiu ir kolektorių keist, man čia labiau panašu į norėjimą daugiau užsidirbt (NEBENT ir kolektoriuje yra bėdų).
Levux

Standartinė Wollker » 08 Gru 2010, 11:26

Levux rašė:Plerpia tai tikriausiai, kad katalizatoriaus vietoje esantys likučiai, t.y. 'nešvariai' išluptas katalizatorius. Arba gali būti, kad ir bet kuris kitas bakelis ar net pats duslintuvas 'dainuoja'.
Manyčiau reik pradėt, nuo 'katalizatoriaus' pakeitimo į vamzdį arba jei yra galimybė, tai į rezonatorių. Tik vat neprisimenu, koks ten priėjimas prie katalizatorių 'atmosferikuose'... Bet norėčiau manyt, kad nei jokių kolektrių, nei dar kokių didelių mazgų keist nereikės.

p.s. geriausia, kad tavo mašina apžiūrėtų dar vienas, normalus meistras - bo jei tvarkant plerpimą bakeliuose siūlo tuo pačiu ir kolektorių keist, man čia labiau panašu į norėjimą daugiau užsidirbt (NEBENT ir kolektoriuje yra bėdų).

Nu tas meistas noarmalus pasirode ir as nuvariau irgi manydamas kad pas mane bedos su duslintuvu tai jis apziurejo ir pasake kad duslintuvas geras ne vienos skyles nera ir pasake kad nieko padet negali tik pasiulyt jog susitaikyti su tuo arba ieskotis paciam koliko deveto su katalizatorium nes pas mane kazkaip jis eina kartu su kolektorium tas katalizatoriaus bakelis ir kartu lemda zondas ten sukas i ta katalizatoriaus bakeli del to jis man negali jokio vamdzio virint nes kur tada des jis man lemda zonda kai ispjaus su tuo bakeliu paaiskino ir meistas pasirode tikrai noarmalus nes nepaeme nei lito ir jokiu nesiule nei kolektoriu nei nieko sake ieskokis pats jei nepatinka garsas bet ispejo jog brangiai tai man kainuos jei rasiu arba pasiule susitaikyti su tuo bet tikrai garsas gaza uzspaudus mane tas nervuoja tai ir klausiu zinovu patarimu gal kas galit pasiulyt kaip cia ka padarius paprasciau..
Vartotojo avataras
Wollker

Standartinė Andrius555 » 08 Gru 2010, 12:11

Katalizatoriaus bakelis tuščias atgal įvirintas? Jei taip,dėk vietoj jo paprasta vamzdi, jei išimti tik katalizatoriaus viduriai,tai tas bakelis ir sukelia plerpima.
Subaru Impreza WRX STI MY97
Vartotojo avataras
Andrius555

Standartinė maly » 08 Gru 2010, 12:30

Ten turetu prie koliko prisuskt katalyzas.O kame problemos su lembda?Vamzdyje skyle pragrezt sunku ar kaip?Rasiau tau nuvaziuok pas meistriuka minsko plente tikrai turetu sutvarkyt tau si reikala,as buvau patenkintas jo darbu.
Automobiliu dazymas,smulkus kebulo remontas +37060248628
maly

Standartinė Wollker » 08 Gru 2010, 12:34

Ok aciu uz patarimus taip ir padarysiu sakau nes anas meistras sake kad neimanoma nes kolikas mano su katalizatoriaus baku tusciu dabar jungias ir i ta baka jungias liamda del to jis negali ispjaut tik gali toki pat idet kolika su katalizatorium i kuri isisuktu lemda mano..
Vartotojo avataras
Wollker

Standartinė Andrius555 » 08 Gru 2010, 13:01

vamzdyje privirins veržle ir viskas, bet kad lamda kiek žinau prieš katalizatoriu pas imprezas bus.
Subaru Impreza WRX STI MY97
Vartotojo avataras
Andrius555

Standartinė maly » 08 Gru 2010, 13:15

Andrius555 rašė:vamzdyje privirins veržle ir viskas, bet kad lamda kiek žinau prieš katalizatoriu pas imprezas bus.

Atmosferike sukasi i ta pati bakeli kur katalyzas tik pradzioje dar pries katalyza jei teisingai pamenu.
maly

Standartinė Wollker » 08 Gru 2010, 13:44

nu tai va man ta pati meistras aiskino tai ten ka reik virint rezonatoriu ar ka db daryt ??? :)
Vartotojo avataras
Wollker

Standartinė maly » 08 Gru 2010, 13:51

Galima ir rezonatoriu ir vamzdi.Ziurek pagal lambdos laido ilgi,jei virinsi rezonatoriu ar iseina tau lamda toliau det.
maly

Standartinė Levux » 08 Gru 2010, 14:37

Vienžo, vienareikšmiškai įmanoma aptvarkyt šią problemą. Tik reikės daugeliau laiko praleist, bo reikės 'pagimdyt' sprendimą. Siūlyčiau tiesiog susirast žmogų, kuris apsiimtu išspręst tavo problemą ne 'tanagros' kainomis.
Levux

Standartinė SS » 08 Gru 2010, 14:48

ta tavo katalyza ispjaut ir idet rezika yra pyp daina o jei kreivarankui buvo vienintele ideja keist kolika su katalyzu tai patyliu nes katalyzas stovi jau uz koliko :) tik ten reik dar alkune det jei neperdarinejant koliko o pataisius toj vietoj irr kolika nes ten labai debiliskai suraityta tai ir variklio garsas pasikeis :D
P.S. buna reziku su vieta liamdai
SS

Nuotraukos: 11

Standartinė Notorious » 08 Gru 2010, 14:49

SS, pasiulai savo pagalba zmogui, pasakai savo kaina - ir jis jama! :-]
1994 Legacy 2.0L GL MT - Pirmasis ir labai patikes Subaru
1998 Forester 2.0L GL AT - Apie Forika tik geri prisiminimai

2005 Legacy 2.0L GL MT - Patikti 8-)
Vartotojo avataras
Notorious

Standartinė SS » 08 Gru 2010, 14:57

jei nepameni as elektrikas o ne duslintuvu meistras bet pas save su tevuku viska labai nesunkiai issprendem.
Paskutinį kartą redagavo SS 08 Gru 2010, 15:05. Iš viso redaguota 1 kartą.
SS

Nuotraukos: 11

Standartinė Notorious » 08 Gru 2010, 15:02

Pamenu pamenu :] (Pamenu ir tavo pagalba man :wink: Juokinga net kai prisimenu ;]]]]) Just an idea ir tiek :-]
Bet kuris, kas gali sutvarkyti siam zmogui masina pasiules tikrai turetu klienta ir uzmokesti :]
1994 Legacy 2.0L GL MT - Pirmasis ir labai patikes Subaru
1998 Forester 2.0L GL AT - Apie Forika tik geri prisiminimai

2005 Legacy 2.0L GL MT - Patikti 8-)
Vartotojo avataras
Notorious

Kitas

Grįžti į Impreza

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių