Darcikas rašė:ar yra kur nors pirkti silenceriu 120mm out bakeliui?
pas mane tokio diametro tai manau kad kazkur yra ir pirkti
Darcikas rašė:ar yra kur nors pirkti silenceriu 120mm out bakeliui?
Darcikas rašė:jei nera nei vieno rezonatoriaus tik tiesus vamzdis ir galinis bakelis (bus sportinis uzdetas), kaip itakoja rezonatorius garsa? prislopina? jei ju nededi koks bus garsas tada?
Danieli rašė:Sveiki
Patarkit kaip man atgaivinti savaji 2.0 atmosferika. (Dabar stovi visiskas stock`as.) Tikslas gauti malonu garsa, kuris nevargintu ilgose kelionese ir pagerinti estenini galinio bakelio vaizda
Kiek supratau skaitydamas tema, su atmosferiku negalima persistengti, nes gali tik blogiau padaryti. Pagrindiniai mano klausimai butu:
1. Kaip "teisingai" ispjauti katalizatorius, kad nemestu klaidu, nesutriktu variklio darbas, neatsirastu pasaliniu garsu, ir t.t?
2. Ar verta didinti ismetimo diametra? O gal norimam rezultatui pasiekti uztenka tik ismesti katalizatoriu/us ir privirinti rimtesni angali?
Aciu uz patarimus
Danieli rašė:Sveiki
Patarkit kaip man atgaivinti savaji 2.0 atmosferika. (Dabar stovi visiskas stock`as.) Tikslas gauti malonu garsa, kuris nevargintu ilgose kelionese ir pagerinti estenini galinio bakelio vaizda
Kiek supratau skaitydamas tema, su atmosferiku negalima persistengti, nes gali tik blogiau padaryti. Pagrindiniai mano klausimai butu:
1. Kaip "teisingai" ispjauti katalizatorius, kad nemestu klaidu, nesutriktu variklio darbas, neatsirastu pasaliniu garsu, ir t.t?
2. Ar verta didinti ismetimo diametra? O gal norimam rezultatui pasiekti uztenka tik ismesti katalizatoriu/us ir privirinti rimtesni angali?
Aciu uz patarimus
HDi rašė:Danieli rašė:Sveiki
Aciu uz patarimus
geriausia efektą gautum pakeitęs išmetimo kolektorių į turbininio tipo, tokio kolektoriai į atmosferikus ėjo senus pirmus legacius, tada net nepakeitus galinio bakelio turėtum gražu balsą variklio. yra ir aaftermarketiniu koliku pasigooglink, svarbu kad būtų unequal length headers (nežinau kaip LT tiksliai pavadint) bet pasigooglink kaip atrodo turbininio kolikas ir pamatysi apie ką aš. grubiai tariant atstumas nuo kairės pusės cilindrų ir dešinės pusės cilindrų iki tos vietos kur susijungia tie vamzdžiai (kairės ir dešinę pusės cilindrų) turi būti nevienodas.
Danieli rašė:Su kolektoriumi zaisti pribijau + darbu/medzegu kastai bus dideli. Nuo N1 tipo bakelio garso zmona isprotesDD
Vadinasi: ieskomas STI galinis bakelis
Tenzo rašė:garsas tylus sakuciau kad net pertylus
ZLODEY rašė:jeigu teisingai supratau tai gamyklinis boost controlleris "nori matyti" daugiau back-pressure? ar pas tave yra EBC?
Grįžti į Išmetimas / Įsiurbimas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių