Jassius » 03 Gru 2007, 15:13
visu pirma Jaroslavai, as jam savo nuomones nepersu, o tiesiog PATARIU optimaliausia varianta. taip as su tavim sutinku kad is salono paimta masina yra garantijos ir t.t. , bet geriau paieskojus tu gali surasti nedauzta masina arba mazai dauzta masina uz daug mazesne kaina negu is salono, kuro atzvilgiu tikrai netikiu kad su 1.5 tu isitilpsi i 10l (kazkur buvo tema kad zmogus su 1.5 vazinedamas negali is 12l islipti) pagalvok apie variklio galia ir masinos svori. O tas 1.6 buvo mano subarikas pries variklio keitima ir man jis rijo 16l/100km bet kokiu rezimu vaziuojant ir tikrai sanaudu ir galios atzvilgiu tai butu mano klaida jei as ji buciau pasilikes, o subariku atmosferikai kaip as pastebejau visi pradedant nuo 1.8 iki 2.5l rija vienodai(yra kazkur tema apie kuro sanaudas), o galios skirtumas tikrai jauciasi. Vygantui reiktu is pradziu pagalvoti apie tai kur jis vazines kaip suprantu cia bus daily car'as gal jam is vis butu geriau uz tokia kaina paimti 1.9TDI seat'a arba skoda arba volkswagen'a su 4motion? mieste bus 5-6l/100km dyzelio bus ir keturi varomieji ir "Fokiska" kokybe.
as nededu ant atmosferiku nes pats su juo vazineju bet sakau kad impreza 1.5 tikrai nera cost-effective variantas(mano nuomone), ir kiek zinau autoerdve veza ir senesnius subariku modelius ir dar duoda garantija ir YU-GI-YO (jmac) centras ta pati ruosiasi daryti...
P.S. perkant nauja NIVA tu gauni stabdziu kaladeliu komplekta ir sankabos komplekta ir cia jau baigiasi garantija, bet masina kainuoja apie ~20k ir tikrai per SH.... plaukia geriau negu bet kuris dzipas, net yra mitas apie Nivas kad SH_das SH_de neskesta!
impreza WRX TDI 2002