HDi rašė:
Gal kas turit DDR1 parduot ar padovanot, gavau čia naujesnį PC, ir ne tiek gėda kiek dirbt nepatogu, priverstas vengt atidaryt daugiau nei vieną programą, o ką jau kalbėt api ekokio autoCAD'o paleidmą su 256MB :D. Bėda ta kad pravažiavau visas didžiąsias vilniaus parduotuves ir nieko nepasiūlė...
HDi rašė:
aš nesakiau kad naujas :D , sakiau naujesnis ;), senas išvis su tais SDRAM buvo kur dar senesni už DDR ;)
Levux rašė:nekūriant naujos temos: kažkaip susižiūrėjau, kad mano senovinis top-lop'as (a le labai jau senovinis lap-top'as) varomas DDR1-ojo. ir stovi 256 + 128 MB = explorer'iui pakanka
![]()
investuot net ir 100-150 Lt į nauja 1GB - nėra noro (juolab, kad už sienos stovi kitas naujesnis kompas). tiesiog norisi bent šiek tiek atgaivint savo dabartinę zarazą. gal pas kažką dar yra užsilikę ir nenaudingų 256 MB (idealiu atveju - 512)?
beje, ką turėčiau žinot prieš montuojant tuos RAM'us? ar skirtingų gamintojų jie gali būt (vienam slote vieno, kitame - kito) ? ar yra dar kažkokie parametrai į kuriuos turėčiau atsižvelgt prieš perkant/montuojant juos?
p.s. kompiuteriuose aš žalias --> esu gerai susipažinęs tik su Explorer'iu, Word'u ir excel'iuvisa kita - gilus miškas su daug daug medžių
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių