Remis7 rašė: Tai pat atrakinant ir užrakinant man raktas nevaldo visų durelių
Remis7 rašė:mariuzs rašė:beje kaip sekėsi patekti į programavimo režimą:
Turn the ignition key from LOCK to ON position 10 times within 15 seconds. Be sure to stop at both lock and on. The horn will HONK once to indicate transmitter programming mode is activated. Leave key in LOCK position and don't remove it from ignition.
You now have 45 seconds to complete the programming as below.
Bandžiau kelis kartus ir daugaiu nei po 10 kartų, niekiap nepagaunu ritmo
Man pavykta, bet pagal tave tas pultelis kuris turėtų prisišišti paprastu būdu, neprisiriša
Daryk taip:
Atisėsk į auto, užsidaryk visas duris, durelėse esančiu cenrinio jungtuku užrakink visas duris, poto atsidaryk ir užsidaryk vairuotojo duris. Tik dabar kišį į užvedimo spynelę raktą ir per 15s nuo OFF pozicijos pasuki raktelį į ON poziciją (nesuki starterio) 10 kartų. po 10-to pasukomo palieki raktelį ir neištrauki. Turi pasigirsti trumpas pyptelėjimas. Tada vėl atsidaryk ir užsidaryk vairuotojo duris. Ir pasigirs ilgas nepertaukiamas "zyzimas" tada spaudinėji programuojamo pultelio klavišą. Kai prisiriša turi pasigirti 2 kartų pypsiukas. Po to reikia ištrakti raktelį. Kaip ir viskas.
lygtais berašydamas nesuklydau, pabandyk.....
Remis7 rašė:Ar payko rasti pultelį su 8 skaičių kombinacija?
paulikas rašė:siandien maciau kaip statybininku g elektronscikai forikui pulteli pririsinejo, nelabai lengvai ten jiem gavosi, pasispjaude ir pasikeike pusvalanduka, bet finale lyg ir viskas pavyko, kaip supratau. paeme 60lt kiek maciau.
mariuzs rašė:prisirišau ir aš pultelįtik panašu kad impreza neturi gamyklinės signalizacijos
mariuzs rašė:mariuzs rašė:prisirišau ir aš pultelįtik panašu kad impreza neturi gamyklinės signalizacijos
per anksti nuliūdau, yra gamyklinė signa, tik ji buvo išjungta
Remis7 rašė:mariuzs rašė:mariuzs rašė:prisirišau ir aš pultelįtik panašu kad impreza neturi gamyklinės signalizacijos
per anksti nuliūdau, yra gamyklinė signa, tik ji buvo išjungta
pririšai pultelį kuriame buvo 8 skaičių kodas?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių