Forester priekinio rato vibracija, nepastovi

Bendri techniniai klausimai

Re: Forester priekinio rato vibracija, nepastovi

Standartinė Jonas6x6 » 29 Rgp 2011, 21:09

zheniax rašė:nezinau gal cia tik jusu pasvarstymui,bet pas mane ant imprezos buvo nuejusi vidine granata,net (gal kam bus sunku patiketi)saratai is granatos isbyrejo,trasket traskejo,bet jokios vibracijos iki to ivykio nebuvo... :D

Granata vibraciją duota tada, kai yra sausa ir važiuojant greičiau magistrale užkaista, pradeda trauktis ir užspaudinėja šaratus.
Subaru remontas Kaune, pakabos aukštinimas,važiuoklės ir variklių remontas
Diagnostika Subaru Select Monitor bei kitais specializuotais prietaisais
VISIEMS SUBARU MODELIAMS; http://www.premus.lt
8-37-323233;8-610-26939;Betygalos g.14, Kaunas N54.90435;E23.88318
Vartotojo avataras
Jonas6x6

Standartinė Kaledos » 30 Rgp 2011, 14:04

o pastoviai kalenti negali? pas mane buvo suplysus vidines granatos guma, ja pkeiciau, bet galvoju kad, reikia ir pacia granata keist, nes vaziuojant lygiu keliu daugiau nei ant 60km/h kazkas prieki, tyliai ir pastoviai kalena.
Kaledos

Standartinė HDi » 30 Rgp 2011, 18:58

Tomas_as rašė:
HDi rašė:Ratlankiai kreivi būti tiesiog negali, nes nei duobės nebuvau pagavęs, nei šiaip kur nors barkštelėjęs. Priedo ratai yra stock GT, o ne kokie china made. Nebepirmus metus aš su jais tampaus. Na balansavimą reiks patikrinti, pilnai tikiu kad ir čia gali būti bėdos.

Tarsi stock gt ratai butu kazkuo ypatingi.. :) Ne naujus juos pirkai. Gal kelis sezonus tas kreivas buvo uzdetas pvz gale o dabar papuole priekyje ir vibruoja. Betkokiu atveju balansuojant pasimatys ar ratlankis ar pats balansavimas. Gali netgi pasidaryt eksperimenta : sukeist priekinius ratus su galiniais, jei problema dings bus aisku kad balansavimas/arba ratlankis ;)

Su balansavimu kažkas :) Dabar gale sėkmingai muša :roll:
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Standartinė Tomas_as » 30 Rgp 2011, 19:12

Kai buna nestipriai kreivas ratlankis, paprastai perdejus i gala vairo musimas dingsta (pas mane kadaise taip buvo). Pojuciai su kreivu ratlankiu ir blogu balansu - labai panasus. Gal pas tave stipriau kreivas, arba paprasciausiai blogas balansavimas arba gumbas padangoje.
Vartotojo avataras
Tomas_as

Standartinė HDi » 30 Rgp 2011, 19:38

Tomas_as rašė:Kai buna nestipriai kreivas ratlankis, paprastai perdejus i gala vairo musimas dingsta (pas mane kadaise taip buvo). Pojuciai su kreivu ratlankiu ir blogu balansu - labai panasus. Gal pas tave stipriau kreivas, arba paprasciausiai blogas balansavimas arba gumbas padangoje.

Na šiaip ar taip dėkui už patarimus, o tai jau būčiau prisipirkęs vidinių granatų :lol: . Dėl balansavimo/gumbų/kreivumo pasimatys lapkritį, arba ankčiau kai iškris sniegas :wink:
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Standartinė donatas24 » 31 Rgp 2011, 12:44

HDi rašė:Turiu panašią bėdą,

Nuo 120km/h atsiranda vibracija, bet ji tokia nepastovi, laikant pastovų greitį, tai didėja tai mažėja, ir vairas dreba. Nuo 170+km/h dingsta :D . Įtariu vidinę granatą.

Klausimai:

prieš daugiau nei metus buvo plyšus vidinės granatos guma, ploviau, pakeičiau viskas OK buvo, kurios pusės pamenu, tik klausimas, kaip patikrint vidinę granatą ar ji gera?
Panaši problema su stabdymu, kartais vibruoja stabdant kartais ne, kur šuo pakastas? Jei būtų diskai, tai kaip ir visad vibruotų :roll: . Gali būt susiję ?

pas mane buvo tokia pati situacija - suplyso vidines granatos guma, isploviau granata, pakeiciau guma, bet po mazdaug metu atsirado vibracija, tai pakeiciau vidine granata ir viskas susitvarke.
donatas24

Ankstesnis

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių