Forester 05 problema

Forester 05 problema

Standartinė Dmitrij » 18 Bir 2010, 07:39

Laba diena visiems! Turiu tokia problema su gamykline audio CD changerio, turiu varianta su 6cd changeriu. Pirmiausia ishkilo "error 99" ir nenorejo nei ishtraukti nei keisti CD, garsas buvo kaip bando keisti CD bet negali. Velia kazkaip pabande ishtraukti ir ishkart 2 CD. Ishtraukes tuos cd, kartu islindo ir detale kuri laiko CD,dabar vel neveikia. Gal bus kokiu nors patarimu? Ar nors kiek remontas galetu kainuoti. Is anksto Aciu
Dmitrij

Re: Forester 05 problema

Standartinė xennon » 18 Bir 2010, 09:43

Pasinaudok paieska, yra jau tokiu temu...
Gali bandyti nesti remontuoti, taciau dazniausiai remontas brangesnis nei magas. O kiek kainuos ,at itau niekas nepasakys, nes ekstrasensu cia nera.

Naujas originalus europinis magas 400 Lt, naudotas 300. Jei domina, PM.
Vartotojo avataras
xennon
Moderatorius

Standartinė Vytuks » 15 Lie 2010, 12:03

Turėjau ir aš tokia problemą, buvau palikes mašiną pas kelis meistrus ir kažkuris prikišo nagus ir užstragdino cd diską. na ir ko pasekoje grotuvas pradėjo mesti klaidą eror99, ir kur aš tik jo nevežiau taisyti niekas jo nepataisė bet pasakė viena, kad pas juos labai jautri ir sudėtinga mechanika, tipo ten pabėga kažkokios "mėtkės" kuriu neišeina sugaudyti, na ir ka teko pirkti kitą. manau kad tu nevark o jieškok kito, aš nupirkau už 300lt idealu. o pirkau iš Forester Klubo nario Rimo iš Klaipėdos esu jam labai dėkingas už gera daiktą. ir dar, manau kad tam grotuve turi buti pastoviai užkrauti visi 6 cd.
Vartotojo avataras
Vytuks

Standartinė kar_rider » 18 Rgs 2010, 13:22

Nenorejau daryti naujos temos tad rasau cia. Yra problema su 2005metu galo Foresteriu. Vaziuojant intervale nuo 20 iki 40km/h ir darant posuki i kaire atsiranda cypimas priekinio desiniojo rato.Kas galetu buti? Ir kartais vaziuojant atbulomis irgi cypia.Vaziuojant didesniu greiciu garsas pradingsta. Forester europietis.Aciu
kar_rider

Standartinė xennon » 18 Rgs 2010, 13:26

Kaladem jau ateina galas.
Vartotojo avataras
xennon
Moderatorius

Grįžti į Forester

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių