Alius rašė:Na pas mus retai ileis ivaziuoti. Is mano praktikos vaziuoju man reikia presirikuoti manau toja eileja i kuria suku masina toli. Pradedu roditi posuki ir rikuotis. Tada gale vaziuojantis greiteja ir nors as jam neuzlindau ir jau esu jo juostoja jis pradeda signalinti nes tipo as jam ilindau. Taip kad pastebejau tokiu aveju nerodant posukio o tik rikuojantes maziau problemu sukeltumei tokiems buduliams. Nes jie nereaguotu kaip bulius i raudona spalva.
Baja tas kuris signalino ir spaude veliau atsiliko ir atsiliko.
andrius_wrx rašė:(kai atsisedu i bulka, tada isvis niekas niekur nepraleidzia![]()
![]()
)
Andreyx rašė:Alius rašė:Na pas mus retai ileis ivaziuoti. Is mano praktikos vaziuoju man reikia presirikuoti manau toja eileja i kuria suku masina toli. Pradedu roditi posuki ir rikuotis. Tada gale vaziuojantis greiteja ir nors as jam neuzlindau ir jau esu jo juostoja jis pradeda signalinti nes tipo as jam ilindau. Taip kad pastebejau tokiu aveju nerodant posukio o tik rikuojantes maziau problemu sukeltumei tokiems buduliams. Nes jie nereaguotu kaip bulius i raudona spalva.
Baja tas kuris signalino ir spaude veliau atsiliko ir atsiliko.
nezinau kaip kaune, bet vilniui is 5 zmoniu 4 tave praleis tikrai
Pakshys rašė:Šiadnien išeinu iš Savanorių Rimi ir tarp autombilių stovejimos eilės matosi, kad kažkas skersas pralėkęs. Pagal vėžes nuo kai kurių automobilių tai tik per pusmetrį. ps. toje eilėje plikas ledas, kad ir eiti sunku. Norėtųsi tokiam irgi snukį...
HDi rašė:Pakshys rašė:Šiadnien išeinu iš Savanorių Rimi ir tarp autombilių stovejimos eilės matosi, kad kažkas skersas pralėkęs. Pagal vėžes nuo kai kurių automobilių tai tik per pusmetrį. ps. toje eilėje plikas ledas, kad ir eiti sunku. Norėtųsi tokiam irgi snukį...
Nu ir kas kad skersas praėjęs ?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių