Bildesys priekyje

Bendri techniniai klausimai

Re: Bildesys priekyje

Standartinė HDi » 28 Kov 2011, 14:26

donatas24 rašė:ardyt tai neskubek - paprasciausiai nuemes rata paklibink suporta, arba paprasciausiai uzvaziaves ant duobes gali pajudint suporta:)

Dėkui, problema tikrai supporte, neardžiau, bet stabdant jokių bildesių nebūna.. Kažkaip ankščiau dėmesio neatkreipiau, o ieškojęs ten tikrai nebūčiau :lol:
96 Impreza Wagon, Parduota

Dabar: pėškomobilis :D
HDi

Standartinė donatas24 » 28 Kov 2011, 16:01

neatmesk ir kaladeliu barskejimo:) gali ir pacios kaladeles klibet:)
donatas24

Standartinė HDi » 28 Kov 2011, 16:02

donatas24 rašė:neatmesk ir kaladeliu barskejimo:) gali ir pacios kaladeles klibet:)

Na taip, bet židinys aiškus :)

HDi

Standartinė Alubaris » 30 Kov 2011, 20:53

HDi rašė:
donatas24 rašė:ardyt tai neskubek - paprasciausiai nuemes rata paklibink suporta, arba paprasciausiai uzvaziaves ant duobes gali pajudint suporta:)

Pas mane lygiai tas pats suportas kliba per tvirtinima kur dedasi kreipiancioji...paskubejau nupirkau kreipianciasias maniau jos jau atgyveno,pasirodo tas pats suportas issibeldes..gal yra kazkoks sprendimas be to kad keisti suportus?? :?
Alubaris

Standartinė Chulio » 31 Kov 2011, 07:14

Alubaris rašė:Pas mane lygiai tas pats suportas kliba per tvirtinima kur dedasi kreipiancioji...paskubejau nupirkau kreipianciasias maniau jos jau atgyveno,pasirodo tas pats suportas issibeldes..gal yra kazkoks sprendimas be to kad keisti suportus?? :?

- gali buti gumos i kurias kreipiancios kišasi
- gali buti, kad dėl per didelio stb. disku/kaladeliu nusidevejimo kreipiancios daug išlenda ir atsiranda klibejimas.
Vartotojo avataras
Chulio
Moderatorius

Standartinė Alubaris » 31 Kov 2011, 18:39

Chulio rašė:
Alubaris rašė:Pas mane lygiai tas pats suportas kliba per tvirtinima kur dedasi kreipiancioji...paskubejau nupirkau kreipianciasias maniau jos jau atgyveno,pasirodo tas pats suportas issibeldes..gal yra kazkoks sprendimas be to kad keisti suportus?? :?

- gali buti gumos i kurias kreipiancios kišasi
- gali buti, kad dėl per didelio stb. disku/kaladeliu nusidevejimo kreipiancios daug išlenda ir atsiranda klibejimas.

Diskai nauji,2men senumo,kaladeles irgi geros...atrodo kad pati skyle suporte per didele,suportas juda aukstyn zemyn..priverztas varztas normaliai..tai va ir nezinau ar galima kaip nors sita beda aplenkti neperkant nauju suportu?
Alubaris

Standartinė Tomas_as » 31 Kov 2011, 19:38

Alubaris rašė:ar galima kaip nors sita beda aplenkti neperkant nauju suportu?

Pirk ne naujus suportus...
Siaip tai cia ne esktrasensai forume gal i koki servisa geriau nuvaziuok pasiaiskint..
Vartotojo avataras
Tomas_as

Standartinė donatas24 » 31 Kov 2011, 19:42

Reikia bandyt varztus pakeist, arba ivores kokias nors pritaikyt.
donatas24

Standartinė Alubaris » 31 Kov 2011, 21:40

Tomas_as rašė:

Siaip tai cia ne esktrasensai forume gal i koki servisa geriau nuvaziuok pasiaiskint..

Man nereikia kazkokiu mistiniu paaiskinimu is ekstrasensu,as tik klausiu gal kas esat susidure su ta problema... :)
Alubaris

Standartinė HDi » 01 Bal 2011, 08:08

Alubaris rašė:
HDi rašė:

Pas mane lygiai tas pats suportas kliba per tvirtinima kur dedasi kreipiancioji...paskubejau nupirkau kreipianciasias maniau jos jau atgyveno,pasirodo tas pats suportas issibeldes..gal yra kazkoks sprendimas be to kad keisti suportus?? :?

Nusiėmiau ir aš ratą vakar, tai irgi kliba per tvirtinimą, išsiardysiu šnd, bus matyt kas ten.

HDi

Standartinė Alubaris » 02 Bal 2011, 20:23

Nusiėmiau ir aš ratą vakar, tai irgi kliba per tvirtinimą, išsiardysiu šnd, bus matyt kas ten.[/quote]

Jei kas paaiskes tai pasidalink mintimis :)
Alubaris

Standartinė RSe » 03 Bal 2011, 00:01

Alubaris rašė:
Tomas_as rašė:

Man nereikia kazkokiu mistiniu paaiskinimu is ekstrasensu,as tik klausiu gal kas esat susidure su ta problema... :)

Nereta problema. Priklauso koks Subaru pas tave ir kokios kreipianciosios yra. Bet dazniausiai vienoje is kreipianciuju rasi gale susiaurejima, ant jo turi detis guma. Jos arba nera, arba ji susimalusi.
Tikrinti tai paprasta yra betkam - jei vaziuoji ir barska, o spaudi stabdi ir dingsta, tai bus susije su klibanciom kaladem arba suportu. Islipus galima drasiai spirti i padanga ir panasus garsas turi pasigirsti arba jo nebuti jei kazkas laikytu stabdi. Tik spirti reikia tam tikra jega, nes is dalies, stipriai spardant visi tvarkingi ir neuzstrige suportai patriuksmaus :mrgreen:
RSe

Standartinė HDi » 03 Bal 2011, 02:04

Alubaris rašė:Nusiėmiau ir aš ratą vakar, tai irgi kliba per tvirtinimą, išsiardysiu šnd, bus matyt kas ten.

Jei kas paaiskes tai pasidalink mintimis :)

Išsimalus kreipiančioji :). Tarp kitko kaip RSe sakė paspardžius turi girdėtis, nes man teko spardyt, tai buvo garsas tame rate kurio suportas skleidė garsą. Aš kadangi turiu dar senus suportus nuo GL, nes db nuo GT tai iš ten tą gumą pasiėmiau, db viskas liuks.

HDi

Standartinė Alubaris » 03 Bal 2011, 12:50

Nereta problema. Priklauso koks Subaru pas tave ir kokios kreipianciosios yra. Bet dazniausiai vienoje is kreipianciuju rasi gale susiaurejima, ant jo turi detis guma. Jos arba nera, arba ji susimalusi.
Tikrinti tai paprasta yra betkam - jei vaziuoji ir barska, o spaudi stabdi ir dingsta, tai bus susije su klibanciom kaladem arba suportu. Islipus galima drasiai spirti i padanga ir panasus garsas turi pasigirsti arba jo nebuti jei kazkas laikytu stabdi. Tik spirti reikia tam tikra jega, nes is dalies, stipriai spardant visi tvarkingi ir neuzstrige suportai patriuksmaus :mrgreen:[/quote]

paprastas 2.2l legacy 95m. jauciu kad nera pas mane ten jokios gumos,bet keista kai pirkau kreipianciasias komplekte tebuvo tik apsaugines gumos..nu zodziu bandysiu kazka sukonstruoti...o pati kreipiancioji dirba savo vidine dalimi?t.y. suportas vaiksto ant to varzto kuriuo prisisuka kreipiancioji?
Alubaris

Standartinė HDi » 04 Bal 2011, 21:50

žodžiu susitvarkius vienas bėdas, kitos lenda :D, šnd pastebėjau traškėjimą stabdant, yra truputį vibracijos prie didesnių greičių nežymios, kiek labai čia galėtų būti vidinė granata, nes prieš metus buvo plyšus guma, bet tvarkiau, ploviau, keičiau tą gumą.

HDi

Ankstesnis

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių