Bildesys gale

Bendri techniniai klausimai

Bildesys gale

Standartinė Darcikas » 17 Lie 2011, 08:54

Vaziuojant ijungta pavara viskas ok, bet tik atleidus gaza ir neisminus sankabos pasigirsta duslus garsai...jei ismeti laisva pavara.. viskas ok, greitejant irgi viskas ok, bet tik atleidus akseleracija pasigirsta kazkokie idomus garsai sakyciau is galinio tilto ar reduktoriaus? kas gali buti? kam yra buve taip jau? gal yra galinciu paziuret ta reikala. auto subaru gt...
Subaru Impreza GT
Vartotojo avataras
Darcikas

Re: Bildesys gale

Standartinė Andron » 17 Lie 2011, 12:49

Darcikas rašė:Vaziuojant ijungta pavara viskas ok, bet tik atleidus gaza ir neisminus sankabos pasigirsta duslus garsai...jei ismeti laisva pavara.. viskas ok, greitejant irgi viskas ok, bet tik atleidus akseleracija pasigirsta kazkokie idomus garsai sakyciau is galinio tilto ar reduktoriaus? kas gali buti? kam yra buve taip jau? gal yra galinciu paziuret ta reikala. auto subaru gt...

Gali buti ismaltos galinio reduktoriaus tvirtinimo sailentblokai, gali buti susidevejusi kardano kryzme, reduktoriaus guolis arba pakabinamas guolis parejo...
Neleisk tuðèiai laiko - tai gyvenimo medþiaga...
Vartotojo avataras
Andron

Standartinė lipaliukstis » 11 Rgs 2011, 17:19

man taip pat yra ir net super meistrai negali pasakyti kas yra.mano manymu kazkur ora nukerta staiga.man numeta 24 bei 53 klaidas.24 pasitvarkiau bet tas pat.mano sprendimas ginti ant stendo ir padaryti pilna diagnostika.nemanau,kad cia guoliai ar gumytes,mano manymu cia giliau kazkas nes ir atsirado is niekur ir staiga....
lipaliukstis

Standartinė Darcikas » 12 Rgs 2011, 00:58

lipaliukstis rašė:man taip pat yra ir net super meistrai negali pasakyti kas yra.mano manymu kazkur ora nukerta staiga.man numeta 24 bei 53 klaidas.24 pasitvarkiau bet tas pat.mano sprendimas ginti ant stendo ir padaryti pilna diagnostika.nemanau,kad cia guoliai ar gumytes,mano manymu cia giliau kazkas nes ir atsirado is niekur ir staiga....

apie ka tu cia kalbi? kaip susije mechaniniai dalykai su elektronika?
Subaru Impreza GT
Vartotojo avataras
Darcikas

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių