Sveiki. Atėjo laikas ir laptopo asus F5c batarkė staiga mirė.Laikydavo apie 1h su viršum darbo,dabar pilnai pakrauta dūsta po 5 min.Žd laptopas tapo stacionariu pc Patarimai? Gal ją galima atgaivint ar dar kažkas pan? ar pirkt naują?gal kas ką turi psiūlyt? Batarkė 11,1V 4400mAh, A32-F5 Dėkui
Bet idomiai ji mirė tiesa pasakius..kol naudojausi,viskas ok buvo..vasarai atėjus rečiau kompą jungdavau,o va rugsėjį ,prasidėjus vėl studijoms, žiu kad nebeveikia išvis.nebuvo taip kad prastėjo laikymas,o staigiai taip mirė..matyt būna ir taip
Uz tai, kad maziau naudojai ir mire as sau jau pasidariau isvada jog reikia jai pakrauta tai ir atjungti nes as mazai naudojau atjunges ir vistiek numire
Junginėk nejunginėjes, batarkei resursas ~metai, vėliau pradeda trumpėt ir trumpėt laikas... pvz mano dell 1520, naujas laikė ~4-5h, dabar po dviejų metų - 1h 30min , garantinis sakė ,kad po pusmečio numirt turėtu išvis.
Asus eeepc. Turim tris tokius laptopus. Visi skirtingai. Mano po 1.5metu laiko apie 4-5h (naujas 8h), draugo po siek tiek daugiau nei pusantru laiko apie 3 drauges po tokio pat laiko vos 2h. Turiu pastebeti kad daugiausiai akuma isnaudodavau as. Kasdien bent vienas pilnas iskrovimo ciklas. Reziume... Kuo daugiau naudojau tuo ilgiau laiko
Wise man speaks because he has something to say, fool speaks because he has to say something...