Ar buvo sunkumu keiciant numeri i kvadratini subarikui ?

Bendri techniniai klausimai

Ar buvo sunkumu keiciant numeri i kvadratini subarikui ?

Standartinė Darcikas » 19 Lie 2011, 16:42

Situacija paprasta,nuvariau i regitra ir norejau besiregistruodamas ant savo vardo pasikeisti priekyje kvadratini numeri, bet regitros darbuotojas nesutiko, nes sako as matau,kad cia tvirtinimas yra pailgam numeriui, o kvadratiniam numeriui turi buti kvadratinis tvirtinimas, sako as jo nematau ,todel kaip pasidarysi toki tvirtinima galesi tada atvaziuoti vel ir leisim keisti numerius...tai klausimas ar buvo kam sunkumu registruojant ir norint issiimti kvadratini numeri priekyje, gale pailga....?
Subaru Impreza GT
Vartotojo avataras
Darcikas

Re: Ar buvo sunkumu keiciant numeri i kvadratini subarikui ?

Standartinė Remis7 » 19 Lie 2011, 16:55

Darcikas rašė:Situacija paprasta,nuvariau i regitra ir norejau besiregistruodamas ant savo vardo pasikeisti priekyje kvadratini numeri, bet regitros darbuotojas nesutiko, nes sako as matau,kad cia tvirtinimas yra pailgam numeriui, o kvadratiniam numeriui turi buti kvadratinis tvirtinimas, sako as jo nematau ,todel kaip pasidarysi toki tvirtinima galesi tada atvaziuoti vel ir leisim keisti numerius...tai klausimas ar buvo kam sunkumu registruojant ir norint issiimti kvadratini numeri priekyje, gale pailga....?

užsidėk prieš registravimą priekyje kvadratinį rėmelį/ gale pailgą. jei jo nebuvo tai ir nenorėjo duoti....
man forikui (us variantui) gale numatytas kvadratinis numeris nes yra 4 skylės, tai man pamenu automatiškai norėjo išduoti kvadratinį (galui) bet aš paprašiau kad duotų pailgą. tai reikia paprašyti tuomet kai sutikrinamas automobilis, ir išduodama pažyma. ten jau būna nurodyta kokio tipo nr. išduodant tech pasą turi paduoti. kitu atveju nieko nebus.....
http://www.gasketas.lt/2.html

'07 [S11] FORESTER 2500CC EMPI SOHC NA 2.5XS WAGON NORMAL SUSPENSION FULLTIME 4WD AUTOMATIC TRANSMISSION 64Z C5 US + FLEX FUEL E85 + LPG
╭∩╮(◣_◢)╭∩╮
Vartotojo avataras
Remis7

Nuotraukos: 0

Standartinė MarBar » 19 Lie 2011, 17:20

Pries pora savaiciu bandziau sita procedura issiaiskinti. Jei numeriai jau lt, o juos keist nori (mano atveju brokuoti E raide prasidedantys) duoda tik tokius kokie buvo. Nebent gale uzsidesi bamperi su usa numerio isemimu, tada issimtum ir sukeistum vietom. I prieki apie maza sake net nesvajot :D juk telpa normalus. Tai va nezinau kaip cia issisukti, ant gt mazas kvadratinis priekyje daug geriau atrodo :) gaila to registruodamas nepagalvojau.
GT
Vartotojo avataras
MarBar

Standartinė Darcikas » 19 Lie 2011, 17:40

pasirodo ne vienas as toks :) mano galva ten kvadratinis numeriukas priekyje subarikui tinka labai,pagal tai koks bamperyje tvirtinimas paliktas...
Subaru Impreza GT
Vartotojo avataras
Darcikas

Standartinė Remis7 » 19 Lie 2011, 18:16

jei gamykliškai matosi bamperyje kad priklauso kvadratinis nr. tai manau turėtų leisti pasikeisti...
http://www.gasketas.lt/2.html

'07 [S11] FORESTER 2500CC EMPI SOHC NA 2.5XS WAGON NORMAL SUSPENSION FULLTIME 4WD AUTOMATIC TRANSMISSION 64Z C5 US + FLEX FUEL E85 + LPG
╭∩╮(◣_◢)╭∩╮
Vartotojo avataras
Remis7

Nuotraukos: 0

Standartinė Darcikas » 19 Lie 2011, 20:44

Remis7 rašė:jei gamykliškai matosi bamperyje kad priklauso kvadratinis nr. tai manau turėtų leisti pasikeisti...

na taip, tingejau as jam nuimti ta dideli numeri ir parodyti, nes eile buvo, regitros darbuotojas pradejo kazka svaigti,kad prisidaro bet kas bet kokiu tiuningu ir tvirtinimu ir paskui tipo sako, kad priklauso, bet tai kad orginaliam bamperiui labai grazus tvirtinimas yra kvadratiniam numeriui :)
Subaru Impreza GT
Vartotojo avataras
Darcikas

Standartinė RuNNeR » 20 Lie 2011, 07:27

Na man pasiseke. EUDM legaciukai turi metaline pakilele priekiniame bamperyja tada galima uzdet pailga. mano atveju JDM deda kvadratini ir ner ten pakileles. tai ir LT isdave priekiui kvadratini
http://picasaweb.google.com/runnerm/LegacyB4RSK#
Subaru Legacy GX 2.5 BE 99m. (nebera)
Subaru Legacy B4 RSK 2.0 TT 99m. PARDUODAMA
Vartotojo avataras
RuNNeR
Klubo narys / Moderatorius

Nuotraukos: 1

Standartinė eddie_gt4 » 20 Lie 2011, 08:19

Darcikas rašė:pasirodo ne vienas as toks :) mano galva ten kvadratinis numeriukas priekyje subarikui tinka labai,pagal tai koks bamperyje tvirtinimas paliktas...

ja ja :D mazas numeriukas priekyje ne tik gerai atrodo, bet ir uztikrina geresni oro srauta radijatoriaus link :mrgreen:

Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

pries 4 metus registrujant uzteko pasakyt, kad masina is CH - dave viena maza numeriuka be jokiu kalbu :)
vairuoti nemoku, bet uztat labai megstu! :mrgreen:
Vartotojo avataras
eddie_gt4

Standartinė Erikas » 20 Lie 2011, 09:05

ir dar +5 arkliai...
Daily: Subaru Impreza WRX MY02
Low&slow: BMW 328ti E36/5
Vartotojo avataras
Erikas

Standartinė Alius » 20 Lie 2011, 11:12

Erikas rašė:ir dar +5 arkliai...

pas opeli pas subaru daugiau :D
Vartotojo avataras
Alius

Grįžti į Klausimai / Patarimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių