naktis » 29 Gru 2011, 14:29
Galiu pasakyti kiek teko pačiam susidurti praktiškai su Dinitrol antikoroziniu padengimu. Dengęs esu (ne pats- tuo užsiimančioje firmoje) Fiat Ritmo, Toyota Corolla, Subaru Legacy. Važinėjau su reikalais visais metų laikais (ne lenktynėse) asfaltu, žvyrkeliu, per pievas (turiu minty aukštas kietas žoles, kurios brūžina dugną), per sniego pusnis (būna ir apledijusio sniego). Uždarom ertmėm, jei nebuvo rudžių, tai padeda. Jeigu jau buvo korozijos židinukas- rūdija toliau. Kiek aš pats mačiau, tai nesvarbu purkšta antikorozine danga ar ne rūdija vienodai. Dabar dugnas. Purkšta danga padeda ten kur kaip ir nėra tiesioginio mechaninio poveikio (sakykim su teptuku prastai prieinamom vietom) ir prastai laiko mechaninį veikimą (akmenukų daužymą, kietesnės žolės stagarų ar sniego su leduku brūžinimą ir pan.). Pavažinėjus mano nurodytom sąlygom tiek po vasaros tiek po žiemos atsiranda pažeidimų, tai yra, jei gamyklinė danga nuzulinta ir buvo matyti metalas, tai jis daugiau ar mažiau vėl matosi. Tas dugno vietas reikia perpurkšti. Tačiau purškimas pakankamai patogi ir greita procedūra. Norint visgi geresnės dangos (atsparesnės smūgiams) ant pliko metalo degne reikėtų tepti tirštesnę dangą (teptuku). Galima mėginti antikorozinius dažus ant metalo, jiems išdžiūvus bituminę dangą (jei dar norint geriau kur korozija reikia ir rūdžių surišėjo). Bet tai užima laiko ir pakankamai purvina. Paskutinio Legacy nebepurškiau (nei ertmių nei dugno), tik perėjau dugną teptuku su "bituku" (lyg ir taip vadinasi). Laiko gerai.